Idol-Zuzanna om besvikelsen på Idol-juryn – efter chockbeskedet

Zuzanna Korba
Exklusivt

Zuzanna Korba imponerade på både tittarna och juryn under årets säsong av Idol.
Men i kvällens avsnitt fick hon lämna tävlingen.
Något som både gjorde henne chockad och besviken.
Kritik mot Alexander Kronlund efter uttalandet om Benjamin Ingrosso
0:37

Efter reklamen: Kritik mot Alexander Kronlund efter uttalandet om Benjamin Ingrosso

(0:37)

Slå på ljud

Idol är igång igen och precis som förra året så består juryn av Anders Bagge, 54, Alexander Kronlund, 50, Katia Mosally, 35, och Kishti Tomita, 58.

Någon som imponerade stort redan från första början var 21-åriga Zuzanna Korba. När Idol var på besök i Göteborg golvade Zuzanna juryn med sin vackra stämma när hon sjöng Run to you av Whitney Houston.

– Det är så farligt att välja Whitney Houston-låtar. Men det du gör som är så smart är att du skiter i det. Du gör det till din egna grej och du äger det. Partierna när du är mjuk är som att hamna i himmelriket, det är så vackert, säger Katia Mosally i programmet.

Idol-Zuzanna om den kämpiga barndomen

I programmet fick vi också ta del av Zuzannas barndom. Då hon som treåring flydde till Sverige med sin mamma från Polen. Bakom sig lämnade de fattigdom och en dålig relation till Zuzannas biologiska pappa. Hon berättade också hur hennes mamma kämpade för att de skulle få stanna i Sverige och under en period var de i princip hemlösa.

– Att ge min mamma stoltheten av att jag faktiskt följer de här drömmarna är som att ge tillbaka en bit av det hon har gett mig, säger Zuzanna i TV4.

Det gick så bra för Zuzanna under hennes första audition i Göteborg att hon fick en guldbiljett direkt till slutaudition. Men i kvällens avsnitt möttes vi av ett chockerande besked – nämligen att Zuzannas medverkan i Idol var över.

Anis Don Demina om nya ändringarna i Idol 2022

Se klippet här!

Zuzanna om besvikelsen på Idol-juryn

I en ny intervju med Hänt berättar Zuzanna att hon såklart är lite chockad över beskedet eftersom att hennes audition gick så himla bra och att hon fick en sån bra respons av juryn – speciellt Anders Bagge.

– Juryn är fina människor och jag fick träffa dem efter jag hade åkt ut och de var stöttande men självklart är jag lite besviken i allmänhet. Jag vet inte om det är att jag är besviken på mig själv eller på responsen som jag fick av juryn.

Hon fortsätter att berätta vidare att hon blev lite besviken på att hon inte fick någon respons på vad som var fel eller en anledning till varför hon åkte ut.

– Det är nog det enda som jag är mest besviken på. Jag hade gärna velat veta vad det var som gjorde att de inte tog mig vidare till nästa steg. Jag känner att det hade varit en skön closure. För än idag så sitter jag funderar jag på vad jag kunnat göra bättre, men jag känner mig ändå nöjd, säger hon till Hänt.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN