LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonÅrets sommarpratarePernilla WahlgrenAllsång på Skansen

Idol-Tilda Vodusek till sjukhus: ”Fått träffa läkare”

27 okt, 2023 
TILDA VODUSEK IDOL 2023
Det har blivit dags för den fjärde fredagsfinalen i Idol 2023 och varje vecka ber man till gudarna för att hålla hälsan i behåll.
Men nu står det klart; Tilda behövde åka in och få läkarvård...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Allt om Tilda Vodusek i Idol 2023 – fina orden om bortgångna pappanBrand logo
Allt om Tilda Vodusek i Idol 2023 – fina orden om bortgångna pappan

Det har blivit dags för den fjärde fredagsfinalen i Idol 2023 och temat för kvällen är ”Superstjärnor”.

”Veckans tema är SUPERSTJÄRNOR! Idolerna kommer att sjunga låtar från några av världens kändaste artister och det kan inte bli annat än succé! Vilka låtar hoppas du att deltagarna tar sig an på fredag?”, skriver TV4 på Instagram.

Varje vecka kör idolerna ett genrep i studion på onsdagar för att kunna köra igenom sitt nummer och eventuellt ändra något eller bara känna hur allt känns. För det är ju på fredagsfinalerna som allt måste vara på topp.

Idol-Tildas oro – timmar innan fredagsfinal

Men redan på onsdagen började Tilda Vodusek, 23, känna av att det var något som inte stod rätt till. Förkylning med halsont hade drabbat henne.

Annons

– Ja jag mår okej, lite krasslig men. Ja jag vet inte, jag har blivit lite förkyld om man säger så. Jag försöker bli bättre så snabbt som möjligt, helst nu, sa hon då till Hänt och fortsatte:

– Ja det är mest halsen och hosta och så. Jag har klarat mig det mesta från bihålor och öron, som jag brukar få när jag är förkyld. Men det har satt sig mest på halsen.

Tilda berättade att hon inte kunnat repa som vanligt på grund av insjuknandet.

– Jag har inte kunnat repa på två dagar. Men text får jag ju repa och hur jag ska röra mig och så. Jag försöker att inte tänka så mycket på att det kan bli kaos på fredag.

Och vid det läget hade hon heller inte fått tag i någon läkare eller fått någon medicin.

”Fått träffa läkare”

När Hänt når henne kan hon nu komma med ett lugnande besked; nämligen att hon mår mycket bättre och har både fått träffa läkare samt fått en riktig mirakelkur!

Annons

”Har fått träffa läkare och fått en hostmedicin utskrivet och idag känns det mycket bättre!! Hostar fortfarande lite men är chockad över hur bra jag mår jämfört med innan då det nästan kändes hopplöst!!”, skriver en lättad Tilda i ett meddelande till Hänt.

Tilda fick då åka in till Sophiahemmet där hon fick träffa läkaren. En av de så kallade "Idol-mammorna" följde med henne. Nu laddar hon om inför kvällens fredagsfinal där hon ska försöka göra allt som det var planerat.

”Kommer försöka att hålla rösten i styr!”, skriver hon till Hänt.

IDOL 2023

FOTO: Lars Höglund/TT, TV4

Annons