LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareLasse Holm

Idolens snapchat hotas läggas ner: "För många dick pics"

26 nov, 2016 
AvMagdalena Divina Khodr
Fyra skulle bli tre, men till allas förvåning åkte ingen av deltagarna ut efter fredagsfinalen. Trots lyckan över att samtliga Idoler gått vidare till semifinalen nästa vecka finns det någonting som tynger Rebeckas välmående - nämligen sextrakasserier på Snapshat. "Frustrerad och äcklad varje dag", berättar hon för Hänt.
Annons

Kändisskap är inte alla gånger lätt. Idol-deltagaren Liam “Liamoo” Cacatian, 19, har tidigare berättat för Hänt att han får sex-inviter från fans och tv4-tittare, något han upplever som genant. Nu är det kollegan Rebecka Karlsson, 16, som fått känna på berömmelsens baksida.

6320617 2016-10-07 Den andra fredagsfinalen av Idol 2016 På Bilden: Rebecka Karlsson COPYRIGHT Jari Kantola/STELLA PICTURES
Favorittippade Rebecka har nu fått nog av sextrakasserierna.

Även om de flesta följare är gulliga och peppar henne finns det killar och män som går över gränsen. Några av dessa beundrare får henne att känna sig illa till mods. Upp till tre gånger om dagen möts hon av chockerande bilder på nakna män när hon öppnar upp sin Snapchat.

– Jag ska inte behöva gå in och bli frustrerad och äcklad varje dag för att jag får dickpics. Det är jätteäckligt, säger hon med en irriterad röst när Hänt träffar henne efter fredagsfinalen.

För att slippa bli fortsatt trakasserad blockar hon dem som skickar bilder till henne på sina könsorgan.

Annons

– Tänker inte människor? skäms de inte för att skicka sånt där? Jag tycker att man ska vara väldigt privat med dem här delarna som man har, säger hon.

Det har gått så långt att Rebecka nu har fått nog av trakasserierna.

– Jag funderar helt ärligt på att stänga ned snapshat. Det blir tråkigt för jag har fans som mår psykiskt dåligt och som behöver mig. Som behöver att jag skriver med dem.

Av: Magdalena Divina Khodr, Linnea Geijer.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons