LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareLasse Holm

Idol-Rebeckas briljanta svar mot dick pics-mobbarna

05 dec, 2016 
AvMagdalena Divina Khodr
Rebecka fick nog av dick pics på Snapchat. Istället för att stänga ned sitt konto kom hon på en briljant idé!
Annons

De är hyllade och nästintill avgudade av många Idol-fans. Årets deltagare har skaffat sig en stor skara beundrare. Inte minst på sociala medier där kommentarerna strömmar in. Även om de flesta är gulliga pepp-mail skonas de inte från störande nät-troll.

Rebecka Karlsson, Idol 2016, 2016-12-02 (c) Ola Axman / IBL Bildbyrå
Rebeckas briljanta idé har skrämt iväg dick pics-mobbarna.

Att öppna sin Snapchat har blivit en pina för Rebecka Karlsson, 16, som dagligen möts av bilder på manliga könsorgan. Hon har tidigare berättat för Hänt om att hennes Snapchat blir överöst av dick pics skickade av både killar och män:

– Det är så äckligt. Tänker inte människor? Skäms de inte för att skicka sånt där? De som skickar är från allt från killar i min ålder till gubbar i 50-årsåldern. Jag tycker att man ska vara väldigt privat med dem här delarna som man har, sa hon då.

Annons

Det gick så pass långt att Rebecka fick nog av sex-trakasserierna och var nära att stänga ned sitt konto. Men sen kom hon på andra tankar:

– Jag ska inte behöva stänga ner det eller tvingas ha ett låst bara för att det finns idioter. Jag har fans som behöver mig och mår psykiskt dåligt. De behöver att jag skriver med dem.

Liam Cacatian Thomassen, Rebecka Karlsson, Charlie Grönvall, går vidare till finalen i Idol 2016 2016-12-02 (c) Johan Jeppsson / IBL Bildbyrå XPBE
Årets finalister: Liam Cacatian Thomassen, Rebecka Karlsson och Charlie Grönvall.

Hennes respons på mobbarna är genialisk:

– Jag svarar vanligtvis aldrig dessa knäppisar. Jag brukar vara väldigt snabb med att blockera, men jag blev så frustrerad och arg att jag skrev att jag inte var intresserad av hans lilla räka.

Och då hände det grejer. Blottaren blockerade Rebecka innan hon själv hann spärra användaren:

– Man kan säga att han gjorde mig en tjänst, säger Rebecka nöjt.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons