LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareLasse Holm

Idol-Rebecka om hatet efter bilolyckan: "Jag får vara ledsen utan att kallas hora"

19 nov, 2016 
Linnéa Geijer
Efter familjevännens svåra olycka drabbades Idol-Rebecka av hatfulla kommentarer.
Annons

I augusti var en av Rebecka Karlssons, 16, bröders närmsta vänner Calle med om en fruktansvärd bilolycka. Han skadades svårt och ligger fortfarande på sjukhus.

– Han var i bilolyckan med en yngre tjej som dog, och jag beklagade sorgen. Men någon har spridit ett rykte att jag var bästa vän med henne och har sagt att jag saknar henne, förklarar hon för Hänt.

ska%cc%88rmavbild-2016-11-19-kl-01-25-07
På Facebook säger Rebecka ifrån.

Det dröjde inte länge förrän ryktet nådde tjejens vänner, vilka ogillade vad de hörde. Sin ilska har de sedan dess tagit ut på Rebecka.

– De har hoppat på mig för det här ryktet och kallat mig för en “attention -hora” och en massa fula ord, berättar hon för Hänt.

6320617 2016-10-07 Den andra fredagsfinalen av Idol 2016 På Bilden: Rebecka Karlsson COPYRIGHT Jari Kantola/STELLA PICTURES

Till slut fick Rebecka nog av mobbingen, och innan fredagens “Idol” gjorde hon upp ett känslosamt inlägg på Facebook där hon klargör att hon inte har haft något med ryktet att göra. Hon är även tydlig med sin ståndpunkt, att mobbingen hon utsatts för inte är okej, och att hon också får vara ledsen över det som skett.

– Med tanke på hur nära han var min egen bror så blev han som en familjemedlem. Jag har all rätt att må dåligt över att han ligger inlagd på sjukhus och typ är förlamad upp till nacken nästan. Men då får jag påhopp om att jag är en hora och att jag söker uppmärksamhet, berättar hon för Hänt.

Foto: Facebook, IBL, Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons