LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareLasse Holm

Idol- Rebecka om familjens frånvaro: "Blev jätteledsen"

29 okt, 2016 
Linnéa Geijer
Familjen kunde inte besöka Rebecka på sjukhuset.
Annons

I måndags vaknade Rebecka Karlsson, 16, med svåra magkramper. Hon lyckades hitta mobiltelefonen och kort därpå fördes hon till sjukhus där läkarna konstaterade att hon drabbats av en infektion i buken. Först på onsdagen var hon stark nog för att återvända till Idol-hotellet.

– Det känns fruktansvärt att min familj är så långt ifrån mig, när det enda jag vill är att krypa upp i min mammas famn, bloggade hon från sjukhussängen.

När Hänt pratar med Rebecka efter gårdagens tävling berättar hon att ingen från familjen kunnat komma från hemmet i Ekeby för att hälsa på henne på sjukhuset.

– De har varit sex timmar härifrån, säger artisten och förklarar att hon ändå förstår deras frånvaro:

– Det är en massa jobb, hundar och småbarn hemma. Det går inte att bara lämna dem.

Ändå var det tufft att vara ensam under den svåra tiden. Med hela sex systrar och bröder är Rebecka trots allt van vid att omringas av en stor familj.

Annons

– Det var jättejobbigt, jag var jätteledsen, berättar hon för Hänt.

Den Rebecka saknade mest var mamma.

– Mamma har alltid varit min bästa kompis sedan jag gick i skolan, så det är hos henne jag söker min trygghet, säger hon tårögt.

Därför blev det extra skönt att mamma var på plats i publikhavet under gårdagens tävling. Och trots att återföreningen endast varade i några timmar, lär besöket vara styrketåren Rebecka behövde för att klara resten av tävlingen på egen hand.

– Det kändes helt underbart. Allt jag ville göra var att krama om min mamma, och det fick jag, säger hon med ett stort leende.

Foto: Stella, Instagram

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons