LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareLasse Holm

Rebecka Karlsson: "Jag faller jämt för fel killar"

30 okt, 2016 
AvMagdalena Divina Khodr
För Idol-Rebecka har det bara varit bad boys som fått henne på fall. "Tyvärr dras jag till hjärtekrossare", säger hon till Hänt.
Annons

Att sjunga inför publik är inget nytt för årets Idol-deltagare Rebecka Karlsson, 16. Skånetjejen är sedan tidigare väl bekant med flera scener då hon medverkat i talangjakter redan som barn. Men den största utmaningen hittills är Idol. När deltagarna, under den andra fredagsfinalen, fick välja ut låtar som de tycker representerar dem som personer valde Rebecka Demi Lovatos “Confident”, en låt som hon associerade med en jobbig skoltid.

– Mobbningen har både varit negativt och positivt. Det har stärkt mig, sa hon innan hon gick ut på scen.

Rebecka Karlsson Pressträff med de 12 finalisterna i Idol på TV4. Stockholm 2016-09-27. Foto: Johan Jeppsson / IBL
Det här är Rebecka Karlsson.
Annons

Och det var en rejäl revansch som Rebecka fick på sina plågoandar när hon hyllades av juryn.

När Hänt träffade Rebecka efter den tredje fredagsfinalen var hon nöjd med sitt framträdande. Kraften bakom hennes tolkning av “Det brinner i bröstet” med Danny Saucedo, 30, kommer från alla de gånger hon bränt sig på kärleken.

– Jag faller jämt för fel killar. Vet inte riktigt varför. Du vet det är något med de här bad boysen som får alla tjejer att bli kära. Tyvärr är det hjärtekrossare som jag dras till, säger hon till Hänt.

Idol 2016, Rebecka Karlsson, 16 år, Ekeby 2016-09-27 (c) BYRMO CAROLINA / Aftonbladet / IBL Bildbyrå * * * EXPRESSEN OUT * * * AFTONBLADET / 85440
Rebecka Karlsson berättar om sitt liv och relationer.

Den sista relationen höll inte alls länge.

Annons

– Han var en player. Det märkte jag ganska fort och det var bara att säga hej då.

Men Rebecka tänker inte ge upp kärleken.

– Jag har så mycket kärlek att ge, jag är en kärleksfull människa. Kärlek är det bästa som finns, säger hon på bred skånska.

Rebecka Karlsson Första fredagsfinalen i Idol 2016, Spånga, 2016-09-30 (c) Ola Axman / IBL
Rebecka Karlsson på Idol-scenen.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons