TRENDAR JUST NU!Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024Nyhetsmorgon

Idol-profilernas kärleksbeslut efter intima frågorna i TV4

13 okt, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Magnus Schönberg och Olivia Åhs fann varandra tidigt i Idol-tävlingen och snabbt uppstod en chans till romans. Men nu har paret valt att dementera romansryktena.
Annons

Magnus Schönberg, 29, och Olivia Åhs, 22, delade i förra veckan med sig av en bild av sig själva med romantisk antydning på sina sociala medier. Detta startade en våg av kärleksrykten i Idol som snabbt spred sig, och Olivia berättade för Hänt att hon inte riktigt visste om det var kärlek mellan dem – än.

– Jag blir helt generad när vi pratar om det, någonting är det mellan oss. Frågan är bara vad det är, säger Olivia till Hänt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men efter att de båda fick vara med i Idol extras sändning där de möttes av blommor och Magnus mamma kände de att det blev för mycket. Paret bestämde sig för att tillsammans gå ut och dementera deras romans.

– När jag la upp den där bilden på att hon är en glädjespridare blev det direkt så att folk började ringa och gratulera och då kände jag bara, vad händer?, berättar Magnus

Efter dessa samtal bestämde sig Magnus för att berätta hur det låg till på sina sociala medier.

Annons

“Jag och Olivia är inte tillsammans, däremot är vi väldigt goda vänner! “, skriver Magnus på Instagram.

 

Annons:

Anledningen till att de valde att dementera romansen var för att de ville ha fullt fokus på tävlingen.

– Det tog rätt mycket fokus från vad vi är här för att göra egentligen, vi sa det jag och Olivia att vi kanske skulle gå ut och säga att vi är bara vänner så att det får släppa lite grann, jag tycker fortfarande om henne hon är en underbar person, det är inget snack om saken, säger Magnus.

Men bara för att det inte är kärlek mellan dem, innebär inte det att deras relation är förstörd.

– Vi är goda vänner, det är så enkelt, vi lever upp i varandra hela tiden, det är inte mer än så utan vi är väldigt goda vänner, säger han.

Om det kommer bli något mer i framtiden kan Magnus inte svara på.

– Jag kan inte tänka ett steg längre än vad jag gör just nu i den här tävlingen, jag tänker bara vecko-basis. Och det första som kommer hända när jag åker ut är att jag åker raka vägen hem till min dotter, förklarar Magnus.

SE OCKSÅ: Idol-Magnus besked: “Dejtingförbud under Tv4-inspelningarna”

Idol-Magnus besked: "Dejtingförbud under Tv4-inspelningarna"Brand logo
Idol-Magnus besked: "Dejtingförbud under Tv4-inspelningarna"

Foto: IBL

 

Annons