TRENDAR JUST NU!Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024Nyhetsmorgon

Idol-profilen diss mot prins Daniel: "Känns respektlöst"

19 okt, 2016 
AvJonna Friberg Wennerberg
Magnus Schönberg är en av de nio deltagare som är kvar och krigar om att stå som vinnare i Idol 2017. Allt fokus är på tävlingen och inte ens kungligheten prins Daniel kan han tänka sig att pausa för.
Annons

Magnus Schönberg, 29, har tagit sig vidare till den fjärde fredagsfinalen i Idol 2017 och har tydligt visat att han ger allt i tävlingen. Han är så pass fokuserad att ingenting annat får ta av hans tid, inte ens Sveriges kungligheter.

Prins Daniel har dragit igång projektet “Gen pep” som uppmärksammats en del den sista tiden och ska ha ett evenemang där Magnus och de andra idolerna fått förfrågan om att delta.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag är ju inte bäst i världen på at hålla igång så, men jag tycker att det är en väldigt bra grej, säger Magnus till Hänt.

Detta var dock en förfrågan som Magnus valde att avböja, då inte ens prins Daniel kan få honom att flytta fokus från Idol.

– Jag är inte här för det, jag är här för tävlingen och gå så långt som jag kan. Då är det bara onödigt för mig att stressa och göra det här också. Det blir för mycket för mig.

Annons

Det var produktionen bakom programmet som fick ett mejl där de frågade om några av deltagarna ville vara med, men det var bara tre av dem som fick delta.

– Det är Kevin, Jemima och Hanna som åker. Vi gjorde en lottning och från börjar var det Kevin, Jemima och Gabriel som skulle åka, jag blev första reserv och Hanna blev andra. Gabbe tackade nej direkt och då hoppade jag in, sen kände jag att nej det här funkar inte så då frågade jag Hanna om hon ville och hon tackade ja, berättar Magnus för Hänt.

Magnus berättar att det är lite ångestladdat att missa den här chansen.

– Först skulle vi till Karolinska sjukhuset peppa kidsen, sen skulle vi sjunga och sen var det häng med prins Daniel, och den var jobbig att ge bort. Det känns respektlös på något vis och säga nej tyvärr, det blir ingenting. Men jag måste välja mina fighter, berättar han och fortsätter:

– Det skulle vara en kul grej att göra, men jag hoppas att jag får träffa prinsen vid någon annat tillfälle.

SE OCKSÅ: Idol-Magnus om tuffa uppbrottet: “Förlorade självförtroendet”

Idol-Magnus om tuffa uppbrottet: "Förlorade självförtroendet"Brand logo
Idol-Magnus om tuffa uppbrottet: "Förlorade självförtroendet"

Foto: IBL

Annons