LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonÅrets sommarpratarePernilla WahlgrenAllsång på Skansen
Festis marknadsföring banner

Idol-Oskar om Pappans stora kärleksgest: "Tog ledigt en hel vecka"

13 nov, 2016 
AvMagdalena Divina Khodr
Idol-Oskar och hans pappa har en alldeles speciell relation. Nu berättar Oskar om pappans fina gärning som alla borde inspireras av.
Annons

Idol-Oskar Häggström, 17, fortsätter att imponera på veckofinalerna, på såväl juryn som på tv-tittarna. Hans tolkning av Magnus Ugglas låt “Astrologen” fick Fredrik Kempes, 44, ögon att bli blanka i direktsändning.

– Det här var otroligt starkt. När du tar en text och använder dig av ditt bagage blir det så här bra, sa jurymedlemmen efter Oskars känslosamma scenframträdande.

Kraften bakom det hyllade numret har Oskar hämtat från sin mamma som för ett par år sedan insjunkande i cancer. Erfarenheten har lärt honom att värdera det som är viktigt i livet. Högst på den listan kommer familjen.

Idol 2016, Oskar Häggström, 17 år, Sundsvall 2016-09-27 (c) BYRMO CAROLINA / Aftonbladet / IBL Bildbyrå * * * EXPRESSEN OUT * * * AFTONBLADET / 85440
Oskar har gjort stor framgång i idol.

– Jag saknar dem jättemycket, hela hemmet. Inte bara alla personer utan också att få vara hemma, sa Oskar nedstämt till Hänt i förra vecka.

Annons

Men i fredags lät idolen betydligt gladare på rösten.

– Min pappa tog ledigt hela veckan nu för att bara vara med mig och vara ett stöd för mig på Idol, berättar han stolt.

Stödet från fadern har uppskattats stort för Oskar som under den föregående veckan fått spendera kvalitetstid med sin pappa.

– Han är bara sån. Han är helt fantastisk. Han bryr sig väldigt mycket om hur vi mår och om det skulle vara någonting så kommer han hit på en sekund. Även om det är fyra timmars bilresa från Sundsvall till Stockholm så finns det ingen tvekan. Det är samma sak som min syster när hon var i Kenya ensam då flög han ned på en gång. Han är väldigt snäll och väldigt stöttande.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons