LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareLasse Holm

"Idol"-Mollies kärleksvinst – flyttar ihop med pojkvännen Adrian

17 apr, 2015 
AvMagdalena Divina Khodr
Trots förlusten har "Idol"-Mollie mycket att se fram emot. Förutom studenten och "Diggiloo" blir hon sambo med pojkvännen.
Annons

Den senaste säsongen av “Idol” gjorde tittarsuccé och bjöd på en riktig rysarfinal mellan Mollie Lindén, 19, och 16-åriga Lisa Ajax. Med ytterst små marginaler fick Mollie se sig besegrad med knappt 1 procent av rösterna.

Bara månader senare har hon bevisat att hon trots allt är en vinnare. Som yngst i gänget ska hon i sommar turnera Sverige runt med “Diggiloo”. Något som slagit henne med häpnad är hur mycket hon har gemensamt med sina nya kollegor.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Mollie Lindén på Svenska Hjältar-galan. Foto: All Over Press
Mollie Lindén på Svenska Hjältar-galan. Foto: All Over Press

– De är ju som jag, down to earth. Jag kommer ju från landet och hade förväntat mig att Charlotte Perelli och Hanna Hedlund skulle vara typiska storstadstjejer. Tvärtom föredrar de enkla saker som att bo i husbil under turnén, säger Mollie till tidningen Hänt i Veckan.

Annons

Att pojkvännen Adrian Selmani, 19, följer med på turnén är något hon hoppas på och efter att “Diggiloo” är slut så är planen att de ska bli sambos.

Mollie tillsammans med pojkvännen Adrian Selmani. Foto: IBL

– Vi ska flytta ihop efter sommaren. Förmodligen blir det Stockholm. Det beror på vilken skola han blir antagen till.

Mollie tar studenten i juni i Oskarshamn där hon är uppväxt och bor för tillfället.

Andra läser också:

Annons