Idol-Liam om kärleken: "Jag är jättesingel"

Innan Idol var han nära på att falla, men sedan karriären har tagit fart har kärlekslivet kallnat för Liam Cacatian.

Genom sitt medverkande i “Idol” har han blivit en riktig flickfavorit, och trots att Liam “Liamoo” Cacatian, 19, gång på gång understryker att han är singel fortsätter han i programmet antyda något annat. När Hänt försöker reda ut röran klargör han en gång för alla vilken status som är den rätta.

– Jag skojar ju med publiken för det har blivit en sådan grej. Jag är jättesingel och alla vet typ att jag är jättesingel. När det frågade vem som har det ”komplicerat” så räckte jag upp handen också bara för att skoja lite, berättar han.

LÄS MER: Idol-Liam om sitt okända ursprung: “Många som frågar” 

Men hade det inte varit för sin medverkan i Idol skulle historien antagligen vara en annan. Innan Idol dejtade han nämligen en tjej som han var nära att falla för rejält.

– Jag hittade en tjej som jag fastnade för jättestarkt. Och jag är inte den killen som fastnar för vem som helst, det är verkligen “one in a million” att jag fastnar för någon på det sättet. Jag tyckte om henne jättemycket och hon tyckte om mig, men hon tyckte tyvärr inte om mitt yrke, har han tidigare berättat för Hänt.

Den lovande karriären med ett liv på scen satte snart stopp för det begynnande förhållandet.

– Hon klarar inte av att ha en kille med det här yrket, som får mycket uppmärksamhet, är väldigt upptagen och allt som kommer med det. Och det sög, för jag ville verkligen vara med henne. Men man kan inte få allt man vill ha.

Liam "Liamoo" Cacatian, Idol 2016 2016-10-21 (c) JERREVÅNG STEFAN / Aftonbladet / IBL Bildbyrå * * * EXPRESSEN OUT * * * AFTONBLADET / 2800

Liam väljer nu istället att fokusera helhjärtat på musiken, även om framgångarna i Idol har lett till en hel del kärlek från fansen.

– Jag har fått kärleksförklaringar, gulliga meddelande, folk som har bett om en dejt, eller bjudit ut mig på mat.

Men tackat ja till någon har Liam inte gjort. Ännu.

– Sen kanske, men inte nu för det finns ingen tid. Det är så mycket Idol just nu, så jag pallar inte att göra någon besviken.

SE OCKSÅ: Samir’s kärleksavslöjande: “Då skaffar jag och Sigrid barn”

Liam "Liamoo" Cacatian, Anna Book i publiken Första fredagsfinalen i Idol 2016, Spånga, 2016-09-30 (c) Ola Axman / IBL
Slå på ljud

LÄS OCKSÅ: Idol-Liam om TV4-tittarnas sexinviter: “Blir generad” 

Foto: IBL

SENASTE NYTT!