Idol-Fredrik Lundman om relationen till flickvännen Isabelle

Fredrik Lundman Idol

Fredrik Lundman är en av de 19 deltagare som gått vidare till kvalveckan i årets säsong av Idol.
Men utöver Idoläventyret har han även en flickvän.
I en exklusiv intervju med Hänt berättar han nu om flickvännen Isabelle.
Se när Sunny Taylor minst sagt imponerar på Idoljuryn "knockout"
Slå på ljud

Fredrik Lundman, 29, är aktuell i årets säsong av Idol. Med sin cowboy-stil och exceptionella sångröst tog han juryn med storm under sin audition i Umeå och är nu vidare i kvalveckan där han i kvällens livesändning ska sjunga The River av Bruce Springsteen.

I en exklusiv intervju med Hänt berättade Fredrik om känslorna inför kvällens livesändning, och det var en minst sagt peppad Fredrik som berättade om förväntningarna på kvällens framträdande:

– Det känns skitbra. Ska bara gå ut och göra min grej.

Inte nog med att han just nu är en av de 19 tävlande som gått vidare till kvalveckan i årets upplaga av Idol så händer det mycket i Fredriks privatliv också.

Fredrik Lundman om uppmärksamheten i pressen

Sedan hans deltagande i Idol har han fått mycket uppmärksamhet i pressen, något som han bara tycker är roligt. När Hänt frågar Fredrik om den mediala uppmärksamheten han fått de senaste veckorna svarar han glatt:

– Det är roligt. All uppmärksamhet är bra uppmärksamhet. Jag kör mitt race fortfarande. Det är omöjligt att tygla mig, vi får se hur de lyckas med det. You can not take country out of this cowboy, it´s impossible.

Idol-Fredrik om relation till flickvännen Isabelle

Fredrik Lundman har även en flickvän som varit minst sagt stöttande genom hans resa i Idol-äventyret. För Hänt berättar han nu om hur de träffades.

– Vi träffades via Instagram. Hon skrev till mig och så överraskade jag henne på en fest. Hon hade bjudit in mig till festen, men jag var tvungen att tacka nej, för det gick inte. Men sedan är jag lika oförutsägbar som en tärning och spontanare än en… ja, vad ska man säga? Spontan, kort och gott, säger han och fortsätter:

– Så jag överraskade henne. Jag satte mig i bilen och körde mot den där festen, så hade hon just tagit en tequila-shot. När hon tittade upp, så stod jag där. Hon blev rätt chockad, hon var inte beredd på det. Vi började umgås i slutet av januari i år och sedan fastnade jag för henne, helt enkelt.

På frågan vad flickvännen Isabelle tycker om hans Idol-äventyr svarar han att hon är 110 procent stöttande.

– Hon är 110 procent stöttande. Det är hon som står för nervositeten, jag är inte lika nervös.

LÄS OCKSÅ: Eric Saade ryter ifrån mot Nicole Falciani efter hårda orden

LÄS OCKSÅ: Martin Örnroth försvann från rampljuset efter Lingo – så lever han nu

FOTO: Fredrik Lundman/Instagram, Idol/TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN