LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonÅrets sommarpratarePernilla WahlgrenAllsång på Skansen

Idol-Freddie Liljegrens känslosamma ord om dottern

08 nov, 2019 
Freddie Liljegren berättar nu hur det kändes att sjunga för sin dotter i förra fredagens Idol.
I fredags sjöng han för sin dotter.
Nu berättar Freddie Liljegren hur känslosamt det blev.
”Finaste jag varit med om”, skriver han i ett inlägg på sin Instagram.
Annons
Freddie Liljegren om att kombinera Idol med pappalivet: ”Tajming”Brand logo
Freddie Liljegren om att kombinera Idol med pappalivet: ”Tajming”

Under förra fredagens Idol var kvällens tema Team spirit – vilket innebar att idolerna fick välja låtar åt varandra. Detta verkade skapa både glada och mindre nöjda miner hos deltagarna. Freddie Liljegren, 26, har precis blivit pappa och därmed valde Christoffer Hamberg, 29, låten Hold back the river med James Bay till honom.

– Det är som att pausa livet lite för jag vet att du i den här idolhetsen har pratat lite om att du har saknat familjen, säger Christoffer som motivering till valet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Freddie Liljegren säger då i programmet att han tycker att Christoffer har förstått honom rätt.

– Det är exakt det som jag har gått igenom när jag varit från den här tösen.

När inslaget spelas med Freddie Liljegrens dotter Leia i studion blir han tagen och nästintill tårögd – något som programledaren Pär Lernström frågar honom om.

– Ja så är det alltid när man får se Leia så där. Du vet själv hur det är, säger Freddie.

Annons

Freddies ord efter uppträdandet

Efter framträdandet har nu idolen valt att skriva om hur det kändes att sjunga en låt tillägnad sin dotter. På Instagram delar han med sig av flera bilder på Leia och skriver:

”Att få sjunga till dig i fredags är det finaste jag varit med om! Du är det bästa som har hänt mig min fina älskade lilla Leia! ”

Både vara pappa och idol

Freddie Liljegren har i en tidigare intervju med Hänt berättat om hur det är att vara småbarnsförälder samtidigt som man medverkar i Idol.

– Det är klart man mycket hellre är hemma. Men man försöker njuta av situationen här, det är så mycket roligt som händer här och man får fokusera på det man älskar mest, sjunga och hålla på med musik, sa han då och fortsatte:

– De mesta är ju förinspelat och hon kom ju i mitten på juli så de var bra timat så sätt. Då kunde jag köra på med Idol stenhårt till slutet av maj, sen var de bara fokus på att vara en sån härlig och bra pappa som möjligt under sommaren. Nu får jag göra båda samtidigt, både vara en härlig pappa och en stjärna.

FOTO: Karin Wesslén/TT, Instagram

Annons