TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

Idol-finalistens bebislycka: "Jag är helt förälskad"

06 feb, 2017 
AvMagdalena Divina Khodr
Idol-resan må vara över för Greg men nu börjar en helt ny resa. "Min lilla dam är det mest fantastiska jag någonsin sett", berättar han exklusivt för Hänt och avslöjar vad flickan ska heta.
Annons

Årets Idol-deltagare, Greg Curtis, 30, och fru Sandra Curtis, 29, blev föräldrar till en dotter den 4 februari.

– Det finns inga ord som kan beskriva den känslan jag känner just nu. “. Hon är stark och vacker… och väldigt hungrig haha, säger Greg till Hänt.

Han berättar vidare att det känns fantastisk att bli pappa, men att han inte riktigt kommit in i rollen än.

– Det var en tuff förlossning men allt slutade väldigt bra och vi fick en frisk liten flicka på 2,8 kilo och 46 cm lång. Hon ska heta Nayana Curtis. Jag är helt förälskad.

Greg var länge en favorit i Idol och blev tokhyllad av Idol-juryn när han sjöng sin version av Mauro Scoccos54, klassiker ”Sarah”:

– Jag skulle inte kunna åka till Spanien och vara där ett år och sen sjunga inför ett par människor. Men du kommer in och tar en svensk klassiker och sätter den så jävla bra. Jag tror svenska folket uppskattar det, sa Quincy Jones III47, till amerikanen Greg som levererade låten på felfri svenska.

På Instagram passar Greg även på att hylla kärleken Sandra.

– Tack min fantastiska fru. Du är en gudinna!

utvald-greg
Nyblivna föräldrarna Greg Curtis och Sandra Curtis.

Foto: Ibl, Ola Axman.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons