LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilerna

Idol-deltagaren akut till sjukhus: ”Käken åkte ur led”

13 sep, 2017 
Efter ett plötsligt krampanfall förs idol-deltagaren Lizette Didriksson akut till sjukhus under kvällens program. – Käken åker ur led och nästa grej som jag minns är att jag sitter i en ambulans, berättar hon.
Annons

Under kvällens avsnitt av Idol fylldes de sista platserna till kvalveckan som drar i gång nästa vecka. Vi fick se mycket glädjetårar, men också lika mycket ledsna tårar. Men som om det inte redan vore dramatiskt nog så kollapsar en av deltagarna, Lizette Didriksson, 25, och hon blir tvungen att föras akut till St. Görans sjukhus i Stockholm.

– I morse så skulle vi gå och äta frukost, jag och Rebecka, och då börjar jag vandra iväg åt helt fel håll, varpå hon säger att ”ska vi inte stanna i restaurangen och äta?” och då stannar jag upp och går omkring i cirklar. Redan där har ju jag tappat medvetandet, berättar Lizette i programmet och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Och sen så trillar jag ihop, och bara ligger och rycker på golvet. Käken åker ur led och nästa grej som jag minns är att jag sitter i en ambulans.

Annons

Kollapsen visade sig sedan bero på ett krampanfall och läkarna kunde inte hitta orsaken till vad det hela ska ha berott på. Men troligen handlar det om en kombination av för mycket stress, för lite sömn och mycket som händer samtidigt, menar de. Lizette hade dock inte tid för att ligga kvar på sjukhuset. Nej, hon ville tillbaka till Idol så fort som möjligt.

Och nog kämpar hon sig tillbaka lagom till att hon ska få sitt beslut om hon får gå vidare till kvalveckan eller inte. Och något positivt efter den skakiga händelsen är att Lizette är en av de lyckliga som får sjunga live i rutan nästa vecka. Juryn hyllar henne dessutom efter dramatiska händelsen.

– Vilken kämpe du är!, säger Nikki.

– Du är svårrubbad alltså, säger Alexander.

Foto: TV4

Annons