Idol-Charlie om papparollen: ”Jag saknar mina bonusbarn"

Idol-Charlie om papparollen: ”Jag saknar mina bonusbarn"

Charlie Grönvall har gjort succé i årets Idol. Men på fredagsfinalerna lyser både mamma Nanne Grönvall och bonusbarnen med sin frånvaro.

Halvvägs in i tävlingen har nu premiärnerverna ersatts av svallande finalkänslor i Idol. Bara fem veckor kvar inför den stora finalen i Globen och flera av deltagarna har börjat drabbats av hemlängtan. När Charlie Grönvall, 26, i förra veckan fick ta emot Juryns hyllningar efter succétolkningen “Come Together” av Beatles fanns varken mamma Nanne Grönvall, 54, eller Charlies sambo på plats i studion:

– De kollar hemifrån, säger Charlie till Hänt.

Nanne Grönvall

Mamma Nanne Grönvall sitter hemifrån och hejar på sin son.

Under fredagsfinalerna har mamma Nanne som är sjukskriven för sin utbrändhet inte kunnat närvara fysiskt i Idolstudion, men har trots detta erbjudit sonen sin expertis, en hjälp som Charlie avböjt.

– Vi har en nära relation och pratar ganska mycket, men jag gillar att göra min egen grej.

LÄS OCKSÅ: Idol-Renaida om rasisterna: ”De omringade mig och kastade snöbollar”

Någon som också lyst med sin frånvaro är Charlies sambo med barn. Att bo på hotell under Idolresan är något familjekära Charlie inte är van vid:

– Det är konstigt att bo på hotell. Jag brukar vara hemma mycket mer än så. Det är klarat att det är annorlunda, men jag hinner ju hem också, helgerna framför allt men även vissa kvällar också.

Charlie som till vardags arbetar på förskola är omåttligt populär bland barn. Det märks tydligt efter fredagsfinalerna då den yngre publiken flockas runt Charlie för att få en bild tillsammans med idolen. Men den stora fanklubben bor i Danderyd och består av bonusbarnen, 8 respektive 9 år gamla:

– Ja, självklart saknar jag dem. De hejjar på mig, sms:ar och skickar mig positiv energi.

LÄS OCKSÅ: Quincy Jones III stöttar ”Idol”-Rebecka: ”Jag blev också mobbad”

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN