Idol-Caspar Camitz om kärleken till flickvännen Vanessa

Caspar Camitz och flickvännen Vanessa

Magnus Ragnvid/TV4/Instagram
Caspar Camitz är aktuell i Idol 2020.
För Hänt avslöjar han nu allt om sitt kärleksliv – samt det stora stödet från flickvännen Vanessa.
– Hon kom på min spelning och då var det klart, säger Caspar.
Allt du vill veta om Caspar Camitz i Idol 2020
Slå på ljud

Idol 2020 är i full gång och deltagarna genomför under fredagen sin andra fredagsfinal. Spänningen är olidlig gällande vilka som ska ta sig vidare ytterligare en vecka samt vem det blir som får nämna programmet denna gång.

Förra fredagen avslutades Indra Elgs, 17, Idol-resa efter att hon hade röstats ut av TV4-tittarna.

Corona-kaoset bakom kulisserna

Det har varit en säsong som skilt sig från många tidigare. Dett på grund av pandemin. Inför fredagsfinalerna hade TV4 en tydlig plan med säkerhetsåtgärder som skulle innebära att de till och med klarade att ha publik på plats i studion men plötsligt kom beskedet att en av deltagarna hade fått covid-19.

Det var Caspar Camitz, 25, som först insjuknade. Sedan testades ytterligare flera deltagare positiva. Detta resulterade i att deltagarna sjöng från sina hotellrum under den första fredagsfinalen. Men sedan dess har flera tillfrisknat och under fredagskvällen kommer vissa att vara tillbaka på scenen medan andra håller sig kvar på rummen.

Caspers avslöjande om kärlekslivet

Caspar har snabbt blivit en tittarfavorit i årets säsong. För Hänt berättar han nu som sitt kärleksliv med flickvännen Vanessa. När Hänt når Caspar på torsdagskvällen är han och tjejen ute på dejt.

– Vi har varit tillsammans ett år idag, så vi firar, säger Caspar och forsätter:

– Vi har käkat indisk mat. Stark mat så att man rensar bort allt det onda i kroppen.

Eftersom Idol-deltagarna är bosatta på hotell i Stockholm får paret avsluta dejten och Vanessa ge sig hemåt. Caspar och Vanessa bor vanligtvis inte heller med varandra men om det blir planer på att bli sambon svarar Caspar hemlighetsfullt på.

– Det får vi se, det kan hända.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så hur träffade egentligen Caspar sin stora kärlek?

– Vi har bott i samma stad, har väl alltid sett varandra men det har inte varit något mer. Men sen förra sommaren så fördes vi samman, vi kom närmare varandra och sen började det med ett samtal och att man bjöd ut den andra. Sen kom hon på min spelning och då var det klart, säger Caspar.

Flickvännens stöd under Idol 2020

Ett år har paret nu spenderat tillsammans och kärleken fullkomligt sprudlar mellan dem. Men Caspar ser också utmaningar med att hans liv förändrats drastiskt under den senaste tiden.

– Det går bra, sen är det självklart utmanande i de här situationerna med att ha en kille som plötsligt syns överallt och sjunger i Idol. Så det blir ju utmanande både för mig och för henne, säger Caspar.

I nuläget kan paret inte heller spendera lika mycket tid med varandra som de önskar. Men Vanessa visar sitt stora stöd till Caspars Idol-resa och han är tacksam över att flickvännen kan lugna honom under den intensiva perioden.

– Jag tror att det är väldigt bra att hon sliter ner en lite. Man är lätt iväg och gasar så då behöver man någon som bromsar.

Nu hoppas Caspar att Vanessa ska kunna finnas på plats i publiken men för tillfället sitter hon bänkad framför tv:n under fredagskvällarna.

– Det bästa med Vanessa måste nog vara att hon är så nära. Hon är väldigt mänsklig, väldigt nära, inte ute och svävar utan hon är medveten och otroligt snäll.

Läs också: Idol 2020: Idolernas hemliga kärleksliv

Läs också: Så långa och gamla är alla deltagare i Idol 2020

FRÅN FÖRSTASIDAN