IdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdol
LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilernaTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Idol-Antranik tar en paus – föräldrarnas stöd i beslutet

10 nov, 2023 
ANTRANIK IDOL 2023
Antranik gör succé i Idol 2023 och tar sig vidare vecka efter vecka! Men vid sidan av Idol har han däremot andra saker tvingats läggas på is.
– Alltså just nu har jag fullt upp, förklarar Antranik för Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Orup fick Idol-Sagas mamma att svimmaBrand logo
Orup fick Idol-Sagas mamma att svimma

Idol 2023 är i full gång och vi är inne på det klassiska momentet där idolerna får sjunga duetter med några av Sveriges största artister.

”På fredag är det dags för DUETTER! Svep för att se säsongens duettpartners + låtval! Vilka duos tror du kan bli succé?”, skriver Idol på sitt Instagram-konto.

Bland artisterna hittar vi namn som bland andra Orup, Sarah Dawn Finer och Linnea Henriksson. Att det är kändistätt i Idol är det ingen tvekan om. Idag blev det nämligen klart att världsstjärnan Zara Larsson gästar Idol-finalen i Tele2 arena!

Antranik tar en paus – nu berättar han varför

Men det är ju inte de färdiga artisterna som är fokus i det här programmet, självklart riktas blickarna på årets idoler! En av dem som klarat sig kvar i tävlingen är Antranik Khantarashian, 19.

Annons

Antranik går fortfarande på gymnasiet och i och med att den här Idol-sagan gått så fantastiskt bra så har det dock inneburit att annat får läggas på paus. Som i Antraniks fall; skolan...

– Alltså just nu har jag fullt upp. Så skolan är lite on hold men det tar vi lite när det kommer, säger han till Hänt.

Hur känns det?

– Det känns bra. Jag går ju i musikskola så de förstår att jag håller på med musik och att jag vill vara artist. Så de förstår mig att jag vill vara med i Idol, så att missa lite gör inget.

Det händer efter Idol 2023

Nu hoppas Antranik självklart att han håller sig kvar i tävlingen så länge det bara går och många vill gärna se honom kamma hem hela kalaset. Men hur blir det med skolan efteråt? Kommer han behöva gå om?

– Det vet jag inte än. Vi får se när jag går tillbaka, vi tar det när det kommer.

Hur har familjen reagerat på att du måste pausa skolan?

– Ja, gud ja! Hela familjen vill kämpa. Det gör inget om man missar lite men det här är ju också typ en skola. En kurs i två månader som man lär sig och ska suga in all information scenmässigt, artistmässigt. Nu ska vi ju sjunga med artister också så det är underbart, säger Antranik till Hänt.

FOTO:

Annons