LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareSigge EklundJohanna Nordström

Alla artister och låtarna deltagarna sjunger fredagen den 19 november i Idol

16 nov, 2021 
Idolerna som är kvar i Idol 2021
Den 19 november är det Duett-tema i Idol 2021.
Vilka artister medverkar tillsammans med idolerna och vilka låtar ska framföras?
Annons
Så mycket tjänar Pär LernströmBrand logo
Så mycket tjänar Pär Lernström

Det är dags för den åttonde fredagsfinalen av Idol 2021. De deltagarna som har blivit tvungna att lämna tävlingen hittills är Siri Leijon, 16, Pär Lindberg, 27, Emma Petersson Håård, 19, Philip Ström, 24, Amena Alsameai, 20, och nu senast Daut Ajvaz.

Daut blev tidigare i säsongen räddad av juryns livboj efter att ha fått minst antal röster av tittarna. Han lyckades då hålla sig kvar ett tag till i tävlingen. Men nu senast blev det alltså hans tur att lämna.

Vad är veckans tema vecka 46?

Varje vecka så bestämmer produktion ett nytt tema för tävlingen. Deltagarna får därefter välja en låt som följer temats röda tråd.

Temat den 19 november, som blir den åttonde fredagsfinalen, är Duett-tema. Så, vad innebär detta? Jo, idolerna kommer att få uppträda tillsammans med en varsin folkkär och etablerad artist.

Vilka artister sjunger idolerna med fredagen den 19 november 2021?

I den åttonde fredagsfinalen ska idolerna framföra en duett med en varsin känd person. Vilka artister medverkar och vilken idol ska sjunga med vilken artist?

Här är artisterna som idolerna sjunger med på fredag:

Fredagsfinalerna i Idol 2021 visas varje fredag klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play.

FOTO: Magnus Ragnvid/TV4

Annons