Herman Silows känga till Idoljuryn – sanningen om relationen bakom kameran

20 nov, 2020 
Herman Silow Idol
En vecka har gått sedan Herman Silow var tvungen att lämna Idol.
I en video på Youtube riktar han nu en stor känga till Idoljuryn.
– Vi har inte snackat någonting, säger han.
Annons
Herman Silow talar ut om uppbrottet från ex-flickvännen: ”Besviken”
Herman Silow talar ut om uppbrottet från ex-flickvännen: ”Besviken”

En vecka har gått sedan Herman Silow och Simon Karlsson hängde löst i succéprogrammet Idol. De hade då stått på scen två gånger under kvällen för att dels framföra en solosång men också en duett tillsammans med en annan deltagare. Men efter att röstningen avslutats och alla var räknande stod det tillsist klart att det var Herman som var tvungen att lämna programmet.

– Ganska väntat. Men jag känner mig väldigt nöjd. Jag känner mig glad. Men vad ska man säga, det är jättetråkigt, sa han då.

Även i Alexander Kronlund och Nikki Aminis podcast Idolpodden var han med och berättade om känslorna kring att lämna tävlingen, och hur han absolut inte ser det som slutet.

– Nu börjar det riktiga jobbet, säger han.

Tillsammans med några vänner har han nu bland annat startat en Youtube-kanal, och i deras första video pratar han om tiden i musiktävlingen.

– Jag gick in i tävlingen med en ganska fuck allt attityd. Jag hade överskattat min sång något helt brutalt när jag gick in. Tänkte bara att det var att gå in och sjunga lite grann och vara charmig på kameran typ, och det tog mig ju vidare från slutaudition helt ärligt. Men sommaren mellan slutaudition och kvalveckan så insåg jag att det inte kommer hålla, så jag övade sönder, säger han.

Annons

Han fortsätter med att berätta om hur hans sång ledde till klagomål från grannarna och hur även hans rumskamrater tillslut tröttnade. Men efter att han berättat om den intensiva tiden i programmet passar han också på att slänga en känga till Idol-juryn.

Herman Silows diss till Idol-juryn

När Herman under förra veckans program fick frågan om hur det kändes att lämna programmet berättade han att det kändes tufft att behöva lämna alla deltagare, och när Nikki då passade på att fråga om han också skulle sakna juryn svarade han snabbt:

– Jag känner ju inte dig så bra Nikki. Jag har ju snackat med alla andra, men du och jag har ju inte snackat.

Och detta är något han även väljer att ta upp i Youtube-videon.

– Vi känner ju inte juryn. Jag sa ju det sista fredagsfinalen också när Nikki bara "jag kommer sakna dig" så jag kände bara "bror jag känner inte dig. Vi har inte snackat någonting bakom kameran", säger han innan han fortsätter:

Annons

– Och om de lär känna någon bättre än någon annan så är de inte heller ovinklade med sin kritik.

Annons