Här är Liams blöta efterfest – i bilder

Igår vann Liam Cacatian Thomassen Idol 2016, och firade under konfetti med sina nära och kära hela natten lång. Hänt var på plats och fick ta del av firandet.

Igår stod Liam Cacatian Thomassen, 19, som klar vinnare av Idol 2016 och lyckan vad obeskrivlig. När Hänts tv-reporter Johanna Bladh fick tag på Liam direkt efter att resultatet presenterats var hans första ord:

– Jag har varit säker på att Rebecka skulle vinna under hela säsongen.

7acz9vbho7vm5dh6mkv2eey31nc

Här kramas och dansar Liam med andraplatstagaren Rebecka i VIP-båset. Vid sidan av ses Greg C Curtis vråla partyvrålet och Nicole Touma hänger med Renaida Braun.

LÄS OCKSÅ: Idol 2016-vinnaren Liam: Jag vill bli världsstjärna

Men så blev det inte, Liam vann och efter resultatshowen var det dags att fira vinsten.

– Jag ska samla alla nära och kära och släppa lös, berättar Liam för Hänt direkt efter sändningen.

Dansade i VIP-avdelningen

På Idols efterfest uppträdde han men vinnarlåten inför alla och konfetti sprutade över hela lokalen.

Efter det begav han sig direkt till VIP-avdelningen där hans nära och kära befann sig, och ja släppte lös. Bakom avspärrningarna befann sig andra idoler från säsongen, som Greg C Curtis, Renaida Braun, Nicole Touma, Oscar Häggström och Adrian Jonasson som var rejält svettig efter att ha dansat loss.

Drack champagne hela kvällen

På festen i övrigt befann sig dessutom förra årets vinnare Martin Almgren och kändisar som Lisa Ajax, Josefin Craaford, Axel Schylström och så jurymedlemmen Quincy och Nicki. Programledare Pär Lernström var på strålande humör och sågs vid ett tillfälle lyfta upp Liam i famnen för att gratulera honom till vinsten.

Under hela kvällen sågs Liam dricka skumpa och så även i VIP:en, där det serverades champagne och andra alkoholhaltiga drycker.

Vid flera tillfällen tog han tillfället i akt att dansa med Rebecka, som var på riktigt danshumör trots att hon missade vinsten.

yl4pzs0vdna6afjexygko9h1rzn

Bakom VIP-avspärrningarna dansades det för fullt. .

När Hänt pratade med hans mamma Sanna, 41, direkt efter det var klart att Liam vunnit så berättade hon hur de skulle fira vinsten.

LIam

Ett kärleksfullt ögonblick för Liam med hans mamma och syster.

– Vi ska fira den med hemlagad mat, säger hon.

Och det är förhoppningsvis det Liam har att se fram emot idag efter en hård natts firande. Ännu en gång ett stort grattis till Liam!

LÄS OCKSÅ: Idol-Liam om vinsten “Jag har trott att jag ska åka varje fredag”

LÄS OCKSÅ: Idol-Rebecka om romansryktet med Idol- Liam: Vi håller på

Foto: Hänt

SENASTE NYTT!