LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareSigge EklundJohanna Nordström

Följarna jublar över William Strids förvandling efter Idol

29 dec, 2018 
AvStina Dahlgren
William Strids förvandling efter Idol i TV4
William Strid färgade håret blont under hösten. Det är dock ett minne blott. Nu visar han upp sin nya frisyr!
Annons

När William Strid, 21, sökte till Idol i våras fick tittarna se en kille med rakat, mörkt hår som sjöng framför juryn. Han tog sig hela vägen till topp tio, och i höstas när de direktsända fredagsfinalerna satte igång fick idolerna genomgå olika förvandlingar.

De fick nya frisyrer, de sminkades och de stylades med kläder inför varje fredag. William Strid hade då sparat ut sitt hår och färgade det blont, något som var uppskattat hos hans fans. Lite längre in i säsongen provade han även på att köra en rosa nyans, men den varade bara under ett program innan han snabbt gick tillbaka till blont igen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu verkar det dock som att idolen har tröttnat på sin blonda kalufs. Nyligen la han ut en bild på sin Instagram story där han återigen har rakat av sig håret. Det ljusa topparna är borta och utbytta mot kort, mörkt snagg.

”Det blonda är borta”, skriver William Strid.

Han visar även upp resultatet i en ny bild i ett inlägg på Instagram. Bland kommentarerna jublar följarna.

”Snygg bild”, skriver en.

”Lite William Strid tack”, skriver en annan.

Turnerar ihop med flickvännen

Just nu turnerar han land och rike runt tillsammans med de andra Idoldeltagarna Bragi Bergsson, William Segerdahl, Kadiatou Holm Keita och vinnaren Sebastian Walldén. Bara veckor innan finalen avslöjade han och Kadiatou att de hade ett förhållande.

Annons

– Han är en underbar människa och det finns mycket mer, sa Kadiatou Holm Keita till Hänt då.

– Leende, skratt, personligheten, utseende som klår allt, sa William Strid om sin nyfunna kärlek.

Kadiatou har ännu inte uttalat sig om pojkvännens hårförändring, men hon själv är känd för sina otaliga frisyrer hon haft under Idol-hösten. Det har varit allt ifrån lockigt, rakt, rött, långt, mörkt, ljust, flätat och uppsatt. Kan vi gissa att paret har ett gemensamt intresse tro?

FOTO: IBL, Instagram

Annons