LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareSigge EklundJohanna Nordström

Efter romansen i Idol – Kadiatous kärleksbesked med William

23 maj, 2019 
AvSarah Mansouri
William Strid och Kadiatou Holm Keita under Idol 2018.
Kadiatou Holm Keita och William Strid tävlade båda två i Idol 2018 och inledde en vänskaplig relation som ganska fort ledde över till en romans. I podcasten Vad har Hänt? berättar Kadiatou att de tagit nästa steg i sin relation.
Annons
Pernilla Wahlgrens första ord om Benjamin och Linneas uppbrottBrand logo
Pernilla Wahlgrens första ord om Benjamin och Linneas uppbrott

Kadiatou Holm Keita, 17, var en av deltagarna i Idol 2018 på TV4. Hon tog sig ända till final, där hon landade på en andraplats i tävlingen efter Sebastian Walldén, 24.

Några veckor innan finalen blev det bekräftat för Hänt att Kadiatou inte bara gjorde succé på scenen, utan även på kärleksfronten. När fredagsfinalerna hade dragit igång för säsongen började det nämligen ryktas om att det fanns ett kärlekspar bland deltagarna. Kadiatou svarade först lite flyktigt när hon fick frågan om hon funnit kärleken, men så några veckor senare bekräftades nyheten.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det var William Strid, 21, som också tävlade i Idol, som avslöjade romansen mellan honom och Kadiatou för Hänt i slutet av november. Detta strax efter att William hade åkt ut ur tävlingen. Paret hade medvetet hållit romansen hemlig under ungefär en månad, eftersom de inte hade velat säga för mycket om det just under tävlingen.

Kadiatous ord om romansavslöjandet

Nu har det snart gått ett halvår sedan finalen av Idol 2018. I podcasten Vad har Hänt? berättar Kadiatou att det var en lättnad när romansen kom upp till ytan, för då slapp hon ljuga om det.

Annons

– Det var typ en lättnad, för att jag visste att nu kommer jag inte behöva säga ”nej det är ingenting”, säger Kadiatou i podden.

Artisten menar att hon aldrig hade kunnat ana att nyheten skulle skapa sådana stora rubriker som den gjorde.

– Det där var ju helt sjukt, jag trodde inte att det skulle bli så stort.

Flyttade ihop efter Idol 2018

William Strid åkte tillbaka hem till Söderhamn i Gävleborg efter Idol, men hade redan under hösten planer på att flytta till Stockholm där Kadiatou bor sedan tidigare.

Kadiatou bekräftar att hon och William fortfarande är ett par idag. Men inte nog med det – William flyttade in hos Kadiatou strax efter Idol och idag bor de i en egen lägenhet i Stockholm.

– Han bodde hos mig på Lidingö tills vi hittade en lägenhet, säger Kadiatou i Vad har Hänt?.

Paret har bott tillsammans sedan slutet av mars efter att ha pratat om det under en tid.

– Det pratade vi om ganska länge. Sedan var det bara så svårt att få tag på en lägenhet. Sedan när vi hittade en så var det bara; ”där är den, då flyttar vi”, säger Kadiatou.

Hör hela intervjun med Kadiatou i avsnittet ”När Grey’s Anatomy spelar ens låt”. Du hittar podcasten här.

FOTO: TT

Annons