TRENDAR JUST NU!Exklusivt på HäntMästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinsonSonja Livbom

Efter frånvaron – här är Idolstjärnans oväntade jobb

19 aug, 2017 
Renaida Braun blev ett känt ansikte i Idol 2016 där hon slutade på en sjätte plats, och efter det har vi inte sett skymten av henne. Men vi vet vart hon har hållit hus i sommar – här är Idol-profilens otippade sommarjobb.
Annons

Vi lärde känna Renaida Braun, 20, i den senaste säsongen av Idol. Efter att hon levererat två hitnummer av både Loreen och Petra Marklund blev det hon som fick lämna tävlingen på en sjätteplats. Men efter Idol har vi varken hört eller sett Renaida mer än på de klassiska Idol-gigen precis efter programmet. Renaida, vart tog du vägen?

När Hänt träffade henne under Rockbjörnen tidigare i veckan avslöjade hon att hon har flera projekt på gång. Vi kommer både att få se och höra mer av Renaida.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har precis flyttat till Stockholm, och så skriver jag mycket musik. Jag har lite projekt på gång, berättar Renaida för Hänt, och fortsätter:

– Jag ska va med i en musikal i höst, i Aladdin, som jag spelar prinsessan Jasmine i. Men det är egentligen är solokarriären som jag satsar på mest.

I musikalen Aladdin hittar vi även ett annat Idol-ansikte, nämligen Nanne Grönvalls, 55, son Charlie Grönvall, 27, som lyckades hålla sig kvar i tävlingen hela vägen till finalen. Charlie spelar Aladdin, och  andra kända ansikten i musikalen är Claes Malmberg, 56, och Marko ”Markoolio” Lehtosalo, 42. Men utöver musikskrivandet och musikalförberedelserna har Renaida tagit sommarlov i sommar.

Annons

– Efter flytten har jag chillat, och varit i Turkiet!

Men nog har hon hunnit med lite jobb i sommar också, på nöjesfältet Grönalund – men inte på scenen. Hon har sysslat med annat än musikkarriären.

Renaida på jobbet.

– Jag rycker in i bland på Grönalund och ba ”hej hej!”. Jag har jobbat mycket vi attraktionerna, så det har varit kul! Man träffar faktiskt många av sina fans, för det är ju verkligen de som är på Grönan. Det har varit så mysigt, men säsongen är snart slut.

Foto: IBL

Annons