TRENDAR JUST NU!Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilerna

Dyra detaljen i Chris nummer – så mycket kostade specialbehandlingen

28 okt, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Chris Kläfford är den stora favoriten i årets Idol och igår framförde han en duett tillsammans med Kevin Klein. Duon var i gårdagens sändning ensamma om att få dyra specialeffekter i sitt gemensamma nummer.
Annons

I gårdagens Idol-avsnitt fick deltagarna framföra duetter tillsammans och två som intog scenen som en duo var Chris Kläfford, 28, och Kevin Klein, 25. Killarna framförde låten “Where the streets have no name” tillsammans och var det enda framträdandet som fick pyroteknik på scenen.

– Låten handlar om burning love så koreografen hade tänkt ut att vi skulle ha pyroteknik i numret, berättar Kevin för Hänt.

När det kommer till framträdandet har deltagarna inte mycket att säga till om, det är produktionen som bestämmer det mesta, men idolerna får vara med och påverka så mycket de kan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Produktionen bestämmer över numret, sen får vi komma med åsikter också. Hade vi inte velat ha eld så hade vi kunnat säga det, säger Kevin.

Men i gårdagens sändning var det bara Chris och Kevin som fick specialresurser och de kostar flera tusen kronor att få till dessa extraeffekter på scenen.

Annons

– Jag visste inte att det kostade så mycket, säger Kevin och fortsätter:

– Det har jag inte tänkt på. Jag hoppas att de andra också får pyroteknik framöver då så att det blir rättvist.

Pressansvarige Anders Edholm berättar att pyroteknik kostade produktionen 5000 kronor. Och berättar att det blir större show av framträdandena ju längre de kommer i tävlingen.

– Specialeffekterna måste passa låten och om man tänker att eld passar rock så var det här den enda låten ikväll som passade med eld. Alla deltagarna kommer få sin chans att få sina effekter framöver.

SE OCKSÅ: Idol-produktionen hyllar Jonna & Johanna: “Så mysiga”

Idol-produktionen hyllar Jonna & Johanna: "Så mysiga"Brand logo
Idol-produktionen hyllar Jonna & Johanna: "Så mysiga"

Foto: IBL

 

 

Annons