Därför skippade Chris manifestationen: ”Mår inte så bra just nu”

Hela landet manifesterade under gårdagen för att stötta #MeToo och alla utsatta kvinnor. Bland besökarna fanns hela Idol-gänget – förutom storfavoriten Chris Kläfford. På sina sociala medier förklarar han varför han inte dök upp.

Igår hölls manifestationer över hela landet, där folk samlades för att visa sitt stöd för #MeToo och för de kvinnor som blivit utsatta. I Stockholm hölls manifestationen på Sergels torg, och bland många talare och artister var årets ”Idol”-deltagare på plats för att inta scenen. Men många reagerade på att en av idolerna saknades. Tittarfavoriten Christoffer ”Chris” Kläfford, 28, var inte där, och på sina sociala medier förklarar han varför han valde att inte dyka upp.

Annons:
Mirakeltanningen nu i Sverige – bli perfekt brun utan kladd – just nu 20% rabatt med kampanjkoden ”idol”

”Jag fick reda på det väldigt sent i helgen och var i princip redan påväg hem för att stötta min sambo som inte mår så bra just nu. Önskar att jag kunde vara på båda platserna samtidigt”, skriver Chris på Instagram.

Chris flickvän Bob Linger, 29, förklarar även hon varför varken han eller hon, som brukar vara på plats varje gång idolerna kliver på scenen, kom till Sergels torg.

”Jag har inte mått helt 100 den sista tiden… Det har inget med Chris deltagande i Idol att göra”, skriver hon och fortsätter:

”I veckan lyckades jag paja ryggen (jag har haft problem med min rygg i många år). Jag har varit krasslig ett tag och den trasiga ryggen gjorde inte vardagen lättare. Jag är oerhört tacksam över att jag har en livspartner som prioriterar mig och mitt mående även när han är under press och har allas ögon på sig”.

https://www.instagram.com/p/Baj44yNjQlz/?taken-by=bobzombiie

Chris i årets Idol.

Chris har tatuerat in kärleken Bobs pussmun på sin nacke. 

Chris i Idol 2015.

Chris i Idol 2010.

Chris i Idol 2010.

Chris i Idol 2017.

LÄS OCKSÅ: Idol-favoriten Chris kärleksplan med Bob – lämnar Sverige

LÄS OCKSÅ: Hen vinner årets Idol – och det är inte Chris!

Foto: IBL

SENASTE NYTT!