LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilernaTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Därför känner du igen Noa Del Castillo i Idol 2023 – tidigare tv-medverkan

29 aug, 2023 
Noa Del Castillo
Noa Del Castillo söker till Idol 2023 men kanske känner du att du har sett honom tidigare?
Det är mycket möjligt då han har medverkat i ett väldigt populärt tv-program samt gjort en hel del reklamfilmer!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Premiär för Idol 2023 – här är allt vi vet om årets programBrand logo
Premiär för Idol 2023 – här är allt vi vet om årets program

Idol är tillbaka med en helt ny säsong och först ut är auditionsveckorna. Någon som samlat mod för att försöka charma juryn är göteborgaren Noa del Castillo, 29.

Det är i det andra program av Idol 2023 som Noa kliver in för att genomföra sin audition. Och kanske känner du igen Noa? Det är inte helt konstigt då Noa synts i tv-rutan tidigare.

Därför känner du igen Noa del Castillo i Idol 2023 – medverkade i Wild kids

Hans tv-karriär började redan som barn, Noa var nämligen med i Wild kids som liten. Faktum är att han var med i en av de populäraste säsonger av programmet, året då även Youtube-profilen William "Kulan" Forslund, 28, medverkade.

Annons

– Jag var med i Wild kids när jag var yngre. Det var en bra säsong och att vi hade Random making movies-William med oss som sedan kollade om säsongen på Youtube, säger Noa i en intervju med Hänt.

Noa i Wild kids
Foto: Youtube

Han fortsätter berätta om hur han minns upplevelsen.

– Tänk dig att du leker en lek när du är 11 år och så har du en jävligt stor budget så du kan göra vad som helst. Det var helt sjukt att få mata lejon, det var inte ett normalt liv för en 11-åring.

Har ni som medverkade kontakt idag?

Annons

– Det finns en grupp på Facebook och ibland skrivs det något.

Reklamfilmer och modell jobb – allt om Noa del Castillos karriär

Inte nog med att Noa syntes i Wild kids som liten så har han även fortsatt att synas i tv-rutan även på äldre dar. Noa arbetar nämligen som modell idag och har gjort flertal stora jobb för företag som Smarteyes och Häagen-Dazs glass.

Smarteyes
Noa i reklam för Smarteyes. Foto: Smarteyes

– De flesta inspelningarna jag gör är modelljobb så det är reklamfilmer. Jag har gjort Volvo-reklamer, Häagen-Dazs glass. Det är sjukt för man gör en del jobb som visas bara i Japan typ, säger han.

Annons
Häagen-Dazs
Foto: Häagen-Dazs

Noa har även medverkar i den prisbelönta filmen Triangle of sadness.

– Det är den största film jag någonsin varit med i. Jag var verkligen bara statist, det var en modellgrupp med massor av killar, så det var ett väntrum där jag var med.

FOTO: TV4

Annons