Därför bojkottar han Idol – efter sin egen medverkan

Därför bojkottar han Idol – efter sin egen medverkan

Årets säsong av ”Idol” är i full gång, och den här gången ser vi ännu en gång en ny uppställning i Idoljuryn. Fredrik Kempe var en av de som satt i juryn 2016, men som nu har blivit utbytt mot andra. Nu avslöjar han att han inte tittat på programmet en enda gång.

Tv-succén ”Idol” är igång igen, och alla som följt programmet har sett att det i årets säsong är en ny jurykonstellation. Den enda personen som sitter kvar från förra årets jury är Nikki Amini, 32, och både Fredrik Kempe, 45, och Quince Jones III, 48, har bytts ut mot andra ansikten. Anders Bagge, 49, och Kishti Tomita, 53, har suttit bakom rodret i tidigare säsonger, och är nu tillbaka på sina rätta platser. Det nyaste tillskottet och den enda som inte anammat en juryplats tidigare är Alexander Kronlund45. När Hänt träffar på Fredrik Kempe och frågar vad han tycker om årets Idol och Idol-jury avslöjar han att han inte tittar på programmet alls längre.

– Jag har inte sett ett enda program, så jag kan inte säga någonting om det. Alltså, jag har inte tid. Jag kollar aldrig på tv, säger Fredrik till Hänt.

Men han känner inget ont mot de nya jurymedlemmarna som har tagit hans plats.

– Men det är ju bra personer med, så det är säkert bra, tillägger han.

Fredrik Kempe, Niki Amini, Quincy Jones III, satt i Idoljuryn 2016.

Idoljuryn mellan 2011-2015 bestod av Alexander Bard, Laila Bagge och Anders Bagge. Under 2011 gästade även Pelle Lidell, och 2012 hade idol ett uppehåll.

Idoljuryn mellan 2008-2010 bestod av Anders Bagge, Laila Bagge, Andreas Carlsson.

2004-2007 var det Peter Swartling, Kishti Tomita, Daniel Breitholtz och Claes af Geijerstam som satt i Idoljuryn.

LÄS OCKSÅ: Ilska mot Idol-juryn efter fula kuppen: ”Vilka rövhål”

LÄS OCKSÅ: Idoljuryn i kaossändning – Bagge krossar kaffekopp

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN