TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

Därför bojkottar han Idol – efter sin egen medverkan

16 sep, 2017 
Årets säsong av ”Idol” är i full gång, och den här gången ser vi ännu en gång en ny uppställning i Idoljuryn. Fredrik Kempe var en av de som satt i juryn 2016, men som nu har blivit utbytt mot andra. Nu avslöjar han att han inte tittat på programmet en enda gång.
Annons

Tv-succén ”Idol” är igång igen, och alla som följt programmet har sett att det i årets säsong är en ny jurykonstellation. Den enda personen som sitter kvar från förra årets jury är Nikki Amini, 32, och både Fredrik Kempe, 45, och Quince Jones III, 48, har bytts ut mot andra ansikten. Anders Bagge, 49, och Kishti Tomita, 53, har suttit bakom rodret i tidigare säsonger, och är nu tillbaka på sina rätta platser. Det nyaste tillskottet och den enda som inte anammat en juryplats tidigare är Alexander Kronlund45. När Hänt träffar på Fredrik Kempe och frågar vad han tycker om årets Idol och Idol-jury avslöjar han att han inte tittar på programmet alls längre.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har inte sett ett enda program, så jag kan inte säga någonting om det. Alltså, jag har inte tid. Jag kollar aldrig på tv, säger Fredrik till Hänt.

Men han känner inget ont mot de nya jurymedlemmarna som har tagit hans plats.

– Men det är ju bra personer med, så det är säkert bra, tillägger han.

Foto: IBL

Annons