TRENDAR JUST NU!Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilerna

Chris rasar mot TV4 efter brutala sågningen i tv: "Jättetråkigt"

03 nov, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Chris Kläfford sågades brutalt efter sin tolkning av Frank Sinatras låt. Nu riktar han kritik mot TV4 – och också tittarna rasar mot både kanalen och juryn.
Annons

Temat “Moderna hits” blev en tuff match att klara av för årets idoler. Till och med deltagaren Chris Kläfford, 28, som vecka efter vecka har hyllats av juryn, tvingades ta emot en brutal sågning från “Idol”-juryn efter att ha framfört Frank Sinatras klassiker “Fly me to the moon”.

– Jag måste säga att jag hade svårt att kolla på det här. Det här är så fel, hur kan det ha blivit så fel? Det här är så långt ifrån den artistprofil jag ser hos dig. Du ska vara där du var med “Imagine”. Det här var pinsamt. Hade jag varit din manager hade jag förbjudit det här framträdandet från att sändas i tv. Jag är upprörd, säger Nikki Amini, 33, i programmet och får snabbt medhåll från de andra:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det stagnerade, du kan så mycket mer. Du kan ta ut svängarna, jag håller med, det här blir inte det Bublé-framträdandet, det blir sävligt, säger Anders Bagge49, i programmet.

Också Kishti Tomita, 53, är kritisk till Chris Kläffords framträdande.

Annons

– Jag tror att du håller in hästarna för mycket, du är för orolig. Istället borde du på med alla cylindrar och gå all in, jag tror det är där skon klämmer, säger hon.

Direkt efter sågningen riktade dock Chris Kläfford skarp kritik mot TV4. I en intervju med Gina Dirawi i programmet menar han att det var temats fel att han inte kunde leverera, eftersom det “inte är hans grej”.

– Det var väntat att få kritik. Det här är inte min grej. Jag älskar atmosfären med Sinatra, men jag kanske kunde ha gett mer. Det blev som det blev, säger han och fortsätter:

– Det är jättetråkigt att få höra något negativt.

På Twitter stöttar tittarna Chris, och backar honom i kritiken mot tv-kanalen. Flera rasar också mot Nikki Aminis tuffa ord, eftersom det inte är Chris själv som valt temat.

“Han vet att det inte var hans grej, men han gör sitt bästa precis som alla gör varje vecka när det är ett tema att anpassa sig till”, skriver en.

Annons

“Vad har Frank Sinatra och Idol gemensamt? INGET!”, skriver en annan.

“Sveriges största musiktävling, vi ska ta fram framtidens idol. Var så goda idolerna, sjung lastgamla låtar som vi kan klaga på!”, skriver en tredje.

“Men Nikki? Det finns väl en gräns? Ni valde temat klassiskt, han levererade klassiskt. Ni kan inte säga det är tema klassiskt”, skriver en fjärde.

Foto: IBL

Annons