Charlie Grönvall: Jag är tillbaka i förskolan

Charlie Grönvall: Jag är tillbaka i förskolan

Charlie Grönvall är tillbaka på förskolan där han trivs bra men har en plan.

Han blev en älskad figur och höll sig kvar väldigt länge i “Idol” i TV4 och kom trea i 2016 års upplaga av den omåttligt populära musiktävlingen. Sedan dess har den charmige artisten Charlie Grönvall, 26, landat, tagit ett djupt andetag och är åter tillbaka på jobbet med barn.

– Jag är tillbaka och jobbar på förskolan igen men jobbar kvällar och helger med olika spelningar. Planen är att jobba på heltid med musiken och har fått in jättemycket förfrågningar och det är helt underbart. Jag har ju spelat i band sedan många år så jag vet hur hårt jobb det är det här. Idol har varit jättebra för mig, berättar han glatt för Hänt som träffar honom på ett event nyligen.

Charlie Grönvall älskar både barn och musik.

Charlie Grönvall älskar både barn och musik.

Att han är älskad av barn är ingen hemlighet och han verkar stortrivas på jobbet även om musiken står honom nära sedan många år. Charlie är son till sångerskan Nanne Grönvall, 54, som varit sjukskriven en tid från musikalen “Snövit” och de har en fin och innerlig kontakt.

– Mamma mår bättre, hon fick diagnosen arbetsuttmattning och det har varit tufft men nu har hon återhämtar sig men hon är fortfarande inte med i “Snövit”.

Nu får vi se om barnen på förskolan kommer vara tvungna att släppa sin pedagog så fler får njuta av hans röst. Hur som helst så hejar vi på vilket.

LÄS OCKSÅ: Charlie Grönvall om hoten: ”Trodde inte jag skulle ha nagellack”

Foto: Malin Bondeson, IBL, Pixabay

FRÅN FÖRSTASIDAN