LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilernaTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Anis Don Demina lämnar Idol – ersätts med Amie Bramme Sey

27 sep, 2023 
Idol
En ny säsong av Idol är igång, i vanlig ordning med programledaren Pär Lernström.
Men i tidigare säsonger har han haft sällskap av Anis Don Demina – som nu ersätts.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Amanda Fondell har gift sig – träffade kärleken under tv-sändningenBrand logo
Amanda Fondell har gift sig – träffade kärleken under tv-sändningen

Populära musikprogrammet Idol är tillbaka med en sprillans ny säsong. I programmet börjar vi närma oss kvalveckan med endast 22 deltagare kvar – som ska slåss om en plats i fredagsfinalerna.

Som vanligt programleds Idol av folkkära tv-profilen Pär Lernström, 43, som de senaste säsongerna fått sällskap i rollen av Anis Don Demina, 30. Men i år blir det annorlunda, då Anis ersätts.

Anis Don Demina ersätts i Idol – efter två år som programledare

Youtube-profilen och dj:aren Anis har vi i de två senaste säsongerna fått följa i tv-rutan på fredagarna tillsammans med Pär och resterande idoler. Många tittare hade nog förhoppningarna att han skulle vara kvar även den här säsongen, men så blir det inte.

I ett pressutskick meddelar TV4 beskedet. I ett videoklipp syns Anis och Pär stå och prata.

– Det är dags nu Pär, du hittar inte en bättre sidekick. Hon är smart, rolig, intressant... Det är dags nu. Det kommer bli bra, farväl.

Annons

– Hejdå Anis, säger Pär.

Men vem är då den nya programledaren som kommer ta Anis plats under Idol-hösten?

Hon är Anis Don Deminas ersättare – tv-profilen Amie Bramme Sey

Det är nämligen Amie Bramme Sey, som programlett galor som Grammis och Guldbaggen. Amie kommer även leda Idol Extra under fredagsfinalerna, med start 6 oktober.

– Fredagar är veckans bästa dag och den bör alltid vara fylld med musik, glädje och gemenskap! Jag är överlycklig att få spendera hösten med Idolfredag varje vecka tillsammans med Idolerna, Pär, juryn och tittarna. En dröm, säger Amie till TV4.

– När vi nu ska kliva in i Idolhösten på allvar, inta studion och börja den spännande vandringen mot finalen i Globen är jag så glad att jag kommer att få ha Amie vid min sida hela vägen. Hon är en oerhört trygg och bra programledare och dessutom kommer hon, precis som jag, från radion, säger Pär.

FOTO: Karin Törnblom/TT / TV4Play

Annons