ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonÅrets sommarpratarePernilla WahlgrenAllsång på Skansen

Anders Bagges okända kamp – berättar själv om tuffa tiden: ”Det brast”

07 okt, 2023 
Anders Bagge
Idol-juryns nallebjörn Anders Bagge dyker alltid upp glad och energisk.
I en intervju med Hänt berättar han nu om när livet var desto mörkare och om den tyngre tid han genomgått.
– Det brast i mitt självförtroende någonstans och så kände jag att jag struntar i det, säger Anders till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Efter nedskärningarna – Alexander Kronlund om Idols framtidBrand logo
Efter nedskärningarna – Alexander Kronlund om Idols framtid

Anders Bagge, 55, är aktuell med ännu en säsong av Idol. I många års tid har vi fått se honom i rutan hitta nya stjärnor och denna hösten är inget undantag.

– Jag hoppas att de här man inte tror ska komma allra längst kommer långt så det blir en häftig tävling. Det finns så mycket potential. Det är så många som inte är färdiga i sin röst riktigt, de har inte hittat sig själva men de har så mycket potential, säger Anders till Hänt om den nya säsongen.

Anders Bagge om framtiden i Idol – därför fortsätter han

Nästan alltid dyker Anders upp med ett leende på läpparna i tv-rutan men nu berättar Anders om en tid som var något mörkare. Det är när Anders får frågan gällande hur länge han vill hålla på med Idol som han kommer in på en tid där han började tappa musiken.

Annons

– Så länge jag känner att jag tillför någonting och att publiken, de som röstar tycker att det är bra att jag är där och respekterar mig. Då kommer jag att köra på, säger Anders och fortsätter:

– Jag blir ju inte sämre på musik, jag har börjat mussisera igen. Jag har börjat spela igen så jag spelar bättre piano än någonsin, så jag spelar flera timmar om dagen och sjunger jättemycket efter Melodifestivalen för jag la ju nästan av. Så det känns som att nu är jag är en pigg 23-åring i studion.

Anders Bagges okända kamp – berättar själv om tuffa tiden

När du säger nästan la av, vad var det som hände där?

– Det var bara mycket i livet, man kom till en viss gräns i sitt liv där man kände att man hade gjort väldigt mycket och hade gjort allting. Så jag började vackla efter att jag var med och gjorde Madonna sen bara, jag vet inte. Det brast i mitt självförtroende någonstans och så kände jag att jag struntar i det. Men så blev det hundar, vara med i Idol-juryn och andra saker. Men så landade det i att man var med i Melodifestivalen och då öppnas ju Pandoras box upp igen och jag kände att det här har jag saknat.

FOTO: Hant.se/TT

Annons