TRENDAR JUST NU!Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024Nyhetsmorgon

Anastasios Soulis i ett förhållande med forna Idol-deltagaren

22 dec, 2016 
AvJonna Friberg Wennerberg
På galapremiären i måndags dök Anastasios Soulis upp med den gamla Idol-deltagaren Josefine Myrberg. Det strålade om dem när de minglade sig fram bland alla kändisar och Hänt kunde ana att kärlek var i luften.
Annons

Till måndagens galapremiär anlände ”Gåsmamman”-aktuelle Anastasios Soulis, 29, tillsammans med den forna Idoldeltagaren Josefine Myrberg, 19.

Det strålade om dem när vimlade de runt bland fotografer och kändisar, och de hade svårt att släppa varandra med blicken. De unga tu såg ut att uppskatta varandras sällskap och höll en stadig arm om varandra hela kvällen.

När Hänt pratade med dem på premiären berättade de att förväntningarna på filmen var höga och att de såg den första filmen i ordningen tillsammans dagen innan.

– Det ska bli jätteroligt att se, vi kollade om “Hundraåringen” igår faktiskt för att komma in i stämningen. Så vi har det färskt i minnet, säger Anastasios till Hänt.

Josefine Myrberg och Anastasios Soulis Galapremiären av Hundraettåringen som smet från notan och försvann på Biograf Filmstaden Sergel, Stockholm 16-12-19. Foto © Eero Hannukainen EEROBILD AB IBL
Josefine Myrberg och Anastasios Soulis tillsammans på galapremiären av “Hundraettåringen som smet från notan och försvann”

Vi kontaktade Josefines agent Daniel Rehn för att fråga om de är ett par, men han ville låta det vara osagt.

Annons

– Josefine och Anastasios träffas absolut. Om de är ett par låter jag vara osagt i dagsläget då jag hellre ser att de får tid att utforska den “marken” ostört, säger Daniel till Hänt.

Anastasios såg vi för första gången i dramakomedin ”Den bästa sommaren” som hade premiär 2000, sedan dess har han bara synts mer och mer. Han gjorde succé i Johan Falk-filmerna och är just nu aktuell i två serier på tv – ”Gåsmamman” och ”Jävla klåpare”.

Josefine var med i 10-årsjubileumet av Idol 2014 och fick äran att få Peter Swartlings jubileumsbiljett. Och nog gjorde han rätt i det då Josefine slutade på en ärofylld tredjeplats strax efter Mollie Lindén och vinnaren Lisa Ajax. Hon är just nu aktuell med sin första singel ”Not giving up” på Spotify och kommer att göra fler musiksläpp under 2017.

Under julen uppdaterade båda stjärnorna sina Facebook-konton där det nu står att de är i ett förhållande med varandra.

Vi har sökt Josefine för kommentarer.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons