ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonÅrets sommarpratarePernilla WahlgrenAllsång på Skansen

Allt om Emil Eriksson i Idol 2023 – ålder, partner och längd

12 okt, 2023 
Emil Eriksson Idol 2023
Emil Eriksson är en av deltagarna i Idol 2023.
Här får du svar på alla frågor du kan tänkas undra om Emil som nu gör succé i TV4-programmet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Allt om Emil Eriksson i Idol 2023 – så ser hans kärleksliv utBrand logo
Allt om Emil Eriksson i Idol 2023 – så ser hans kärleksliv ut

Emil Eriksson gjorde sin audition i Idol 2023 med låten Miracle Love av Matt Corby. Låtvalet visade sig vara en succé då Emil charmade juryn och tog sig vidare i tävlingen. Sedan dess har det gått trålande för honom. Men kanske undrar du mer om Emil än vad du fått veta i programmet? Här får du svaren!

Hur gammal är Emil Eriksson i Idol 2023?

Emil är i skrivande stund 21 år gammal.

Har man sett Emil Eriksson i tv tidigare?

Emil Eriksson har aldrig medverkat i tv tidigare berättar han för Hänt. Däremot har han sökt till Idol en gång tidigare.

– Jag sökte på eget initiativ 2021, jag gjorde digital audition då. Men jag tror inte jag var riktigt redo, jag hade inte mognat i min röst.

Hur lång är Idol-Emil?

Emil är 183 centimeter lång.

Annons

Hur ser Idol-Emils kärleksliv ut? Har han partner?

Har Emil någon flickvän eller pojkvän? Så här ligger det till:

– Jag är singel just nu. Jag försöker inte att fokusera på förhållanden utan jag är väldigt fokuserad på min musik men man vet aldrig vad som kan hända, säger Emil till Hänt.

Är du öppen för att dejta?

– Det klart att om man hittar någon som man tycker om mycket så kommer man ju såklart... Alltså jag tror att ibland det där med kärlek kommer ju bara, man kan liksom inte göra så mycket åt saken ibland. Så jag tror att kommer det så kommer det.

Har du haft många relationer innan?

– Jag har haft en relation.

Hade du kunnat tänka dig dejta ett fan?

– Alltså jag vet inte om jag skulle vilja göra det just nu under Idol-resan, men absolut efter programmet, när det är slut liksom. För jag är så fokuserad på att göra mitt just nu och ge allt, för det är en tävling. Man måste vara fullt koncentrerad på tävlingen för att göra bra ifrån sig. Men samtidigt, händer det så händer det.

Annons

– Men det känns lite ytligt just nu om man skulle dejta ett fan, då känns det som att man bara skulle göra det för att man tycker personen är snygg eller någonting. Det är ju det man utgår ifrån liksom när man skickar ett dm

Vad pluggar Emil i Idol 2023?

När Emil inte medverkar i Idol pluggar han och matte är en stor del av hans intressen. Däremot vet Emil själv inte hur det ska gå med pluggandet under Idol-hösten.

– Jag är väldigt lat i mitt plugg, jag lovade mig själv att jag skulle plugga men det har jag inte gjort. Jag ska försöka hålla igång med matte och programmering, säger Emil.

Hur ska du få ihop det med Idol och utbildningen?

– Jag kommer tenta av kurserna när jag kommer tillbaka och försöka plugga så mycket som det går här nu.

Vad heter Emil i Idol 2023 på Instagram?

Emil heter @emil_mohan_eriksson på Instagram.

FOTO: Hant.se/TT

Annons