LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilerna

Alice och Edens tårar efter Idol-juryns besked: ”Blir lite skakig”

26 aug, 2019 
Lina Arvidsson
Tvillingarna i Idol 2019
Ikväll får TV4-tittarna se tvillingarna Alice och Eden sjunga framför Idol-juryn. Det blir en hel del tårar i rutan när den ena av systrarna går därifrån tomhänt och den andra belönas med stående ovationer och en guldbiljett.
Annons
Allt om IdolBrand logo
Allt om Idol

Årets säsong av Idol är i full gång på TV4. Juryn, som består av Nikki Amini, Anders Bagge, Kishti Tomita och Alexander Kronlund står nu inför den tuffa uppgiften att lyssna på tusentals musikintresserade människor runt om i landet för att slutligen kora en vinnare.

Förra veckan fick juryn en hel del kritik från tittarna då de valde att inte ge Philippa Granlund, 16, en guldbiljett.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Hur tänkte de egentligen? Hon borde utan tvekan gått vidare!”, skrev en person i en kommentar och flera personer höll med:

”Ibland förstår man inte hur ni röstar? Helt fel att låta henne gå, hon va verkligen värd en guldbiljett. Heja dig Philippa!”

Tvillingsystrarnas glädje efter beskedet i Idol

I kvällens avsnitt av Idol tvingas tittarna återigen fatta svåra beslut. När tvillingarna Alice, 19, och Eden, 19, gör entré i programmet förstår man direkt att dessa två gör allting tillsammans. Därför var det också naturligt att de båda två skulle söka till Idol på TV4 när det är dags för audition i Malmö.

Annons

Alice är först ut och berättar för Idol-juryn att hennes tvillingsyster finns utanför som stöd.

– Hon har kort hår och är lesbisk, annars är vi likadana. Det är sant, säger Alice.

Hon sjunger sin sång, men Alice framförande av Valerie av Amy Winehouse, faller inte juryn i smaken och Alice får nej. Det blir en känslosam stund när Alice kommer ut till Eden och får en kram av sin syster.

Direkt därpå är det Edens tur och Alice får stå utanför och se på auditionen på en monitor. När Eden börjar sjunga All I want av Kodaline brister det för Alice som börjar gråta.

– Jag älskar, älskar det. Jag blir lite skakig för att jag tycker att det är så bra, säger Alexander Kronlund när Eden har slutat sjunga.

När Eden kommer ut med en guldbiljett får hon en stor kram av sin syster som inte kan dölja sin enorma glädje.

– Jag är jätteglad för Edens skull. Det gör inte så mycket att jag inte gick vidare för att hon fick göra det och det är hennes största dröm. Jag är bara glad, det är glädjetårar, säger hon.

Även Eden verkar nöjd med utgången och ser positivt på både sin egen och systerns framtid i programmet.

– Nu vinner jag detta året och så vinner Alice nästa, säger Eden.

FOTO: TV4

Annons