LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilernaTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Alexander Kronlunds okända koppling till Idol-deltagaren Antranik Khantarashian

06 okt, 2023 
Ikväll ägde den första fredagsfinalen i Idol rum.
Under sändningen kom det fram att deltagaren Antranik Khantarashian har en okänd koppling till jurymedlemmen Alexander Kronlund.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ombytta roller – Anders Bagge gör en Idol-auditionBrand logo
Ombytta roller – Anders Bagge gör en Idol-audition

Ikväll var det dags för den första fredagsfinalen i Idol och det bjöds på en hel del spänning. Till slut stod det mellan Fredrik Strand och Antranik Khantarashian som hade fått minst röster av tittarna. Den som tyvärr fick lämna tävlingen var Fredrik Strand och Antranik får sjunga vidare i Idol.

– Jag tror att jag kan göra riktigt bra saker, sjunga är kanske inte min starkaste sak, sa Fredrik Strand efter han fick lämna.

Fredrik hade dock en chans att vara kvar men juryn valde inte utnyttja livbojen.

Känslorna efter första fredagsfinalen i Idol 2023

Efter den nerviga fredagsfinalen kunde Hänt prata med Antranik om känslorna efteråt.

– Tankarna går åt helvete helt ärligt, men man har den fina energin från alla och känner stöd från alla. Man har folk som stöttar en där hemma med. Jag håller tummarna och hoppas på nästa vecka, säger han.

Alexander Kronlunds okända koppling till Idol-deltagaren

Något som även kom fram efter Antraniks uppträdande är att han har en okänd koppling till jurymedlemmen Alexander Kronlund.

– Jag tror ingen vet det här men jag älskade och handla i matbutiken där Antranik satt i kassan, sa Alexander under sändningen.

Antranik berättar att även han har sett Alexander några gånger.

– Ja han har handlat på Ica Maxi i Södertälje där jag jobbar. Men man vågar inte prata direkt. Men nu om jag går tillbaka till mitt jobb, jag hoppas inte det. Men då kommer jag prata med honom och hälsa.

FOTO: TV4

Annons