Alexander Kronlunds svar efter kängan mot Benjamin Ingrosso

BENJAMIN INGROSSO, ALEXANDER KRONLUND
Exklusivt

Idol 2022 är i full gång och i måndagens avsnitt har det har blivit dags för göteborgarna att visa vad de går för.
Deltagarna imponerar starkt på juryn – så pass starkt att Alexander Kronlund drar en jämförelse med Benjamin Ingrosso.
Nu berättar han för Hänt vad han egentligen menade med uttalandet.
Anis Don Demina om nya ändringarna i Idol 2022
0:21

Efter reklamen: Anis Don Demina om nya ändringarna i Idol 2022

(0:21)

Slå på ljud

Idol-turnén för 2022 är äntligen igång! Förra veckan drog de igång turnén med auditions från Stockholm. Juryn hittade många talanger och favoriter som man valde att ta vidare till nästa steg. Nu har juryn samma förhoppning i Göteborg.

Förra veckan var händelserik och engagemanget var stort bland tittarna. Bland annat fick vi se deltagaren Ida Hallquist, 28, göra succé. Hon är tidigare känd för vissa tittare eftersom hon spelat rollen som Fanny i humorserien Ack Värmland.

Även Mikael Adasme, 20, blev en stor tittarfavorit under förra veckan. Men dessvärre valde han att hoppa av – eftersom han kände sig nervös konstant.

Istället så tänker jag fortsätta studera för att bli filmkritiker och författare i framtiden”, förklarade Mikael i ett meddelande till Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Benjamin Ingrossos starka ord om Idol-deltagaren

En annan person som också charmade både juryn och svenska folket var Klara Almström, 18. Den observante tittarren kanske la märke till att Klaras mamma såg bekant ut och det vore inte allt för konstigt då Klaras mamma är programledaren Karin Almström, 49, som är vi vana att se i TV4:s Lotto och Keno.

Men detta var inte det enda det snackades om när det gäller Klara. Hon fick sig nämligen ett stort fans – som är en av våra största artister. Artisten i fråga är ingen mindre än Benjamin Ingrosso, 24.

Det var på Instagram som konversationen mellan Benjamin och hans storasyster Bianca Ingrosso, 27, visades upp.

”Alltså. Måste hitta henne och skriva”, skrev Benjamin i sms-konversationen.

”Va i hela friden. Gåshud överallt”, svarade Bianca.

ABBA-Agnetha Fältskogs ex-pojkvän död

Alexander Kronlunds känga till Benjamin Ingrosso

Nu har Benjamins namn återigen kommit på tal i samband med Idol 2022. Denna gång är det däremot jurymedlemmen Alexander Kronlund, 50, som tar upp ämnet.

Det var efter att Anton Älvstrand, 19, hade sjungit för juryn som Alexander Kronlund började dra en parallell till Benjamin Ingrosso.

– Benjamin Ingrosso går runt och hoppas att han ska bli nya Ted Gärdestad. Han är jättebegåvad men inte fan är han någon ny Ted Gärdestad. Men det skulle du kunna vara!, säger Alexander Kronlund i programmet.

Benjamin har alltid haft Ted Gärdestad som sin stora idol. Han har till och med fått Teds gamla dragspel av Teds dotter.

I ett meddelande till Hänt berättar Alexander Kronlund nu vad han egentligen menade med uttalandet om Benjamin. På frågan om han har något att tillägga svarar jurymedlemmen:

”Ja, tillägget skulle väl vara att Benjamin är min ABSOLUTA favoritartist de senaste 5 åren, ingen i närheten just nu. Inte dumt. Han VET oxå detta, säger det varje gång vi kramas. Han är MER än nya Ted (men det är kul att retas).”, förklarar Alexander Kronlund.

Hänt har sökt Benjamin Ingrosso för en kommentar.

Renaida Braun avslöjar bröllopsplanerna: ”Jag vill”

Se klippet här!

IDOL 2022
FOTO: TV4

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN