ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Exklusivt på HäntMästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinsonSonja Livbom

Alexander Kronlunds svar efter kängan mot Benjamin Ingrosso

29 aug, 2022 
BENJAMIN INGROSSO, ALEXANDER KRONLUND
Idol 2022 är i full gång och i måndagens avsnitt har det har blivit dags för göteborgarna att visa vad de går för.
Deltagarna imponerar starkt på juryn – så pass starkt att Alexander Kronlund drar en jämförelse med Benjamin Ingrosso.
Nu berättar han för Hänt vad han egentligen menade med uttalandet.
Annons
Anis Don Demina om nya ändringarna i Idol 2022Brand logo
Anis Don Demina om nya ändringarna i Idol 2022

Idol-turnén för 2022 är äntligen igång! Förra veckan drog de igång turnén med auditions från Stockholm. Juryn hittade många talanger och favoriter som man valde att ta vidare till nästa steg. Nu har juryn samma förhoppning i Göteborg.

Förra veckan var händelserik och engagemanget var stort bland tittarna. Bland annat fick vi se deltagaren Ida Hallquist, 28, göra succé. Hon är tidigare känd för vissa tittare eftersom hon spelat rollen som Fanny i humorserien Ack Värmland.

Även Mikael Adasme, 20, blev en stor tittarfavorit under förra veckan. Men dessvärre valde han att hoppa av – eftersom han kände sig nervös konstant.

Istället så tänker jag fortsätta studera för att bli filmkritiker och författare i framtiden”, förklarade Mikael i ett meddelande till Hänt.

Annons

Benjamin Ingrossos starka ord om Idol-deltagaren

En annan person som också charmade både juryn och svenska folket var Klara Almström, 18. Den observante tittarren kanske la märke till att Klaras mamma såg bekant ut och det vore inte allt för konstigt då Klaras mamma är programledaren Karin Almström, 49, som är vi vana att se i TV4:s Lotto och Keno.

Men detta var inte det enda det snackades om när det gäller Klara. Hon fick sig nämligen ett stort fans – som är en av våra största artister. Artisten i fråga är ingen mindre än Benjamin Ingrosso, 24.

Det var på Instagram som konversationen mellan Benjamin och hans storasyster Bianca Ingrosso, 27, visades upp.

”Alltså. Måste hitta henne och skriva”, skrev Benjamin i sms-konversationen.

”Va i hela friden. Gåshud överallt”, svarade Bianca.

Alexander Kronlunds känga till Benjamin Ingrosso

Nu har Benjamins namn återigen kommit på tal i samband med Idol 2022. Denna gång är det däremot jurymedlemmen Alexander Kronlund, 50, som tar upp ämnet.

Annons

Det var efter att Anton Älvstrand, 19, hade sjungit för juryn som Alexander Kronlund började dra en parallell till Benjamin Ingrosso.

– Benjamin Ingrosso går runt och hoppas att han ska bli nya Ted Gärdestad. Han är jättebegåvad men inte fan är han någon ny Ted Gärdestad. Men det skulle du kunna vara!, säger Alexander Kronlund i programmet.

Benjamin har alltid haft Ted Gärdestad som sin stora idol. Han har till och med fått Teds gamla dragspel av Teds dotter.

I ett meddelande till Hänt berättar Alexander Kronlund nu vad han egentligen menade med uttalandet om Benjamin. På frågan om han har något att tillägga svarar jurymedlemmen:

”Ja, tillägget skulle väl vara att Benjamin är min ABSOLUTA favoritartist de senaste 5 åren, ingen i närheten just nu. Inte dumt. Han VET oxå detta, säger det varje gång vi kramas. Han är MER än nya Ted (men det är kul att retas).”, förklarar Alexander Kronlund.

Hänt har sökt Benjamin Ingrosso för en kommentar.

IDOL 2022

FOTO: TV4

Annons