LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareLasse Holm

Alexander Kronlund om okända relationen till Harry Styles: ”Charmig och söt”

26 nov, 2017 
AvHanna Svärd
Idol-jurymedlemmen Alexander Kronlund jobbar förutom i Stockholm också i Los Angeles. Och nu avslöjar han att han träffar världsstjärnan Harry Styles en hel del när han är där.
Annons

Musikproducenten Alexander Kronlund, 45, syns just nu som mest i Idoljuryn. Men när han inte är i Stockholm och jobbar, tillbringar han en hel del tid i Los Angeles där han också arbetar med musik.

Och nu avslöjar Idoljury-medlemmen att han ofta får sällskap av en viss kändis – både i och utanför studion. Kronlund berättar att han hänger en del med, ingen mindre än den tidigare One Direction-medlemmen Harry Styles, 23, i Los Angeles där han träffar världsstjärnan regelbundet.

– Harry har vi träffat genom att vi i mitt gäng har jobbat med honom och skrivit med honom. Sen har han skrivit låtar med oss till andra artister, han är en väldigt duktig låtskrivare också, säger Alexander Kronlund.

Men Kronlund och Styles har mer än bara musikintresset gemensamt. De tränar också tillsammans två gånger i veckan.

Annons

– Sen är han numera våran innebandykompis också, berättar han.

Och Kronlund verkar onekligen trivas i Harry Styles sällskap. När han ska beskriva artisten, gör han det med minst sagt fina ord.

– Han är våran polare och kollega och han är charmig och söt, och man blir kär i honom och allt är underbart med Harry Styles i livet.

I ett Instagram-inlägg har Kronlund dessutom tidigare visat upp sin fina vän, när han fyllde år. Och ja, även där bekräftade han att de spelar innebandy tillsammans.

Foto: IBL, Instagram

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons