Så firar prinsessan Madeleine och Chris O’Neill bröllopsdagen

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neills bröllopsdag
För sex år sedan gifte sig prinsessan Madeleine med finansmannen Chris O’Neill. Nu avslöjar hovets informationschef Margaretha Thorgren hur makarna ska fira sin bröllopsdag.
Annons

Det var i höstas som prinsessan Madeleine, 36, flyttade från Sverige till Florida i USA tillsammans med sin familj, som består av maken Chris O’Neill, 44, och barnen Leonore, 5, Nicolas, 3, samt Adrienne, 1. Just nu befinner sig prinsessan dock på svensk mark eftersom hon under veckan har lanserat sin nya barnbok Stella och hemligheten, som hon författat tillsammans med Karini Gustafson-Teixeira och Marie Oskarsson.

Bokreleasen ägde rum på Junibacken i Stockholm i tisdags. Ingen av Madeleines familjemedlemmar var på plats vid lanseringen och enligt hovets informationschef Margaretha Thorgren är anledningen att händelsen endast berör prinsessan själv.

Annons
Annons

– Den kommer att uppmärksammas i familjen senare men för det här eventet så är det ju ett samarbete med Bonnier som bjuder in och det är prinsessan Madeleine tillsammans med några andra som är författare, sa Margaretha Thorgren inför eventet på Junibacken.

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neills bröllopsdag

Prinsessan kommer att tillbringa en stor del av sommaren i just Sverige. Men hon kommer inte att ha sin make vid sin sida under hela perioden. Detta på grund av att han jobbar som finansman och inte har möjlighet att ta semester i flera månader.

– Han kommer därför att kombinera att vara tillsammans med familjen under sommarlovet och att arbeta, sa Margareta Thorgren till Expressen tidigare i år.

Annons

Men den 8 juni kommer prinsessan och Chris O’Neill dock att vara tillsammans, det är nämligen då de har bröllopsdag. Nu avslöjar hovet hur makarna ska att fira den stora dagen.

– De kommer fira sin bröllopsdag privat som de gör varje år, berättar Margaretha Thorgren.

Chris O’Neill och Madeleine gifte sig 2013 i Slottskyrkan i Stockholm. Festligheterna inleddes dagen innan ceremonin med en privat middag i Vinterträdgården. Under själva vigseln bar prinsessan en vacker brudklänning av den italienske designern Valentino Garavani.

FOTO: Björn Lindahl/Aftonbladet/TT, Fredrik Sandberg/TT

Läs också:

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…