LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Victoria Beckham rasande på David – syrliga uttalandet om äktenskapet

17 jun, 2024 
Maria Broberg
Victoria och David Beckham har varit gifta sedan 1999.
I en ny bok om paret kommer nu det att avslöjas en hel del om paret.
Däribland en situation när Victoria sägs ha blivit rasande på David efter han uttalat sig om deras äktenskap.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Victoria BeckhamBrand logo
Victoria Beckham

Victoria Beckham, 50, och David Beckham, 49, har varit gifta sedan 1999. Tillsammans har de barnen Brooklyn, 25, Romeo, 21, Cruz, 19 och Harper, 12.

Den 20 juni i år kommer boken The House of Beckham: Money, Sex and Power att släppas och enligt författaren, Tom Bower, kommer den att innehålla flera uppseendeväckande avslöjanden om stjärnparet.

Bland annat kommer det finnas detaljer om den påstådda affären mellan David och holländska Rebecca Loos, som jobbade som personlig assistent åt paret Beckhams när de bodde i Madrid i början av 2000-talet.

Bower menar också att Victoria och David inte är främmande för att sprida negativa rykten om varandra till pressen.

Victoria Beckham rasande på David

Victoria Beckham sägs ha blivit ”helt rasande” när David gav ett chockerande erkännande om deras äktenskap under en intervju med det australienska tv-programmet The Sunday Project 2018.

Den före detta fotbollsspelaren berättade i intervjun att äktenskapet med Victoria krävde ”hårt arbete” – vilket upprörde henne ordentligt enligt Tom Bower, skriver The Mirror.

Annons

– Det var som om en atombomb hade släppts, säger Bower till tidningen.

Davids erkännande om äktenskapet ska, i sin tur, ha bidragit till dålig stämning mellan makarna.

David Beckhams svar på Victorias utspel

Fortsättningsvis, enligt Bowers bok om paret Beckham, ska Victorias publicist läckt ett rykte till en journalist om att Victoria blivit otroligt ilsken efter Davids intervju.

Bower menar att Spice Girls-stjärnan inte blivit förvarnad om intervjun och hävdar att hon kände misstro när hon såg intervjun på sin mobil.

Enligt The Mirrior säger Tom:

”Det var Davids illojalitet som förbryllade henne. Hans ärlighet hade förstört hennes försök att framställa deras bild av att vara en lycklig familj. Varför skulle David skämma ut henne?, frågade hon snyftande.”

Victoria ska också ha anklagat sin man för att vara emot hennes ambition och driv, och efter intervju-incidenten checkade hon in på ett spahotell i två dagar för att ”återställa sin emotionella balans”.

I nyare intervjuer har David har han erkänt att han nu har lärt sig att ”ignorera en del negativa saker” som sägs om honom och Victoria.

David tillägger enligt The Mirror:

”Men att vara gift under den tid vi har, det är alltid hårt arbete, men alla vet att man får det att fungera. Situationer som att vara ifrån varandra eller resa bort, du får det att fungera.”

FOTO: TT

Annons