ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:MadonnaVictoria BeckhamBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Uppgifter: Victoria Beckham, 49, vill ha barn igen: ”Varför inte?”

15 dec, 2023 
Erika Svensson
En ny “Baby Spice” tar över!Att se sina nära vänner få en till bebis på äldre dar har fått det att värka i Victoria Beckhams mammahjärta.
Nu uppges hon vara sugen på en liten sladdis lagom till 50-årsdagen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrossos stora möte med Hollywood: ”Jag var hög på livet”Brand logo
Bianca Ingrossos stora möte med Hollywood: ”Jag var hög på livet”

Paret Beckhams minsting är inte så liten längre. I somras fyllde Harper Seven 12 år och går in i tonåren nästa år. Äldstingen Brooklyn Beckham, 24, är numera en gift man (med Nicola Peltz, 28) och både Romeo, 20, och Cruz, 18, är på god väg att lämna boet och ge sig ut i vuxenlivet.

Det gör ont i 49-åriga Victoria Beckhams mammahjärta.

Uppgifter: Victoria Beckham sugen på ett till barn

– Victoria ser på Harper och tänker: “Var tog min lilla flicka vägen?“. Hon älskar att se henne blomma ut till en ung kvinna men hon vill samtidigt stoppa tiden och behålla sin flicka för alltid. Det är en ny fas för henne och David, deras liv har alltid kretsat kring barnen men Harper håller på att bli stor och självständig och skaffa sig ett eget liv, sa en källa i tidningen Heat World i somras.

Annons

Men än är det inte för sent, det bevisade familjen Beckhams nära vänner Gordon och Tana Ramsay nyligen är de välkomnade sitt sjätte barn, vid 57 och 49 års ålder!

Det faktum att Tana likt Posh Spice fyller 50 nästa år och ändå är redo för småbarnslivet igen har fått Victoria att tänka om och själv bli sugen på en liten sladdis.

– Självklart är hon först och främst jätteglad för Gordons och Tanas skull, men det är också lite bitterljuvt för henne eftersom hon själv för länge sedan gav upp tanken på fler barn. Efter att ha sett Tana, som är i samma ålder, få ett till har hon inte kunnat undgå att fråga sig: “Varför inte?” Victoria känner lite ånger för att hon och David inte fick ett barn till, säger en ny källa till Heat World.

Kan tänka sig göra surrogat: ”Lite orolig för sin egen och babyns hälsa”

Att bära en bebis själv finns inte på kartan eftersom Victorias tidigare graviditeter kom med en del komplikationer. Men att använda sig av en surrogat är inte helt uteslutet.

– Hon är lite orolig för sin egen och babyns hälsa på grund av sin ålder, och hon skulle föredra att inte behöva oroa sig för att få tillbaka sin gamla kropp efter förlossningen, säger en uppgiftslämnare i tidningen NW.

Om inte annat så hoppas Posh snart få bli mormor när sonen Brooklyn och hans fru Nicola börjat drömma om småttingar:

– Hon hoppas på barnbarn, hon vill att Brooklyn och Nicola ska starta familj, säger en uppgiftslämnare

FOTO: TT

Annons