LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Victoria och David Beckham lever inte tillsammans: ”Måste hitta tillbaka”

14 jun, 2024 
Victoria och David Beckham sägs ha tappat gnistan efter 25 år.
Nu kräver frun att de åker iväg på en kärleksresa!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pekleken med Dolly Style - vem slösar mest pengar?Brand logo
Pekleken med Dolly Style - vem slösar mest pengar?

Snart är det dags för Victoria Beckham, 50, och David Beckham, 49, att fira silverbröllop. De har alltså varit äkta makar i hela 25 år! Trots att det här paret älskar att festa till det med sina nära och kära verkar det som att den här milstolpen kommer att firas utan några gäster, i alla fall om Vickan får bestämma.

– David och Victoria har gått igenom så många upp- och nedgångar. Hon vill att de tar tillfället i akt att fira ensamma och hitta tillbaka till varandra. De behöver egentid och nu sätter Vic ner foten. Hon vill att det ska handla om de två utan att barnen är med, säger en källa till sajten Heat World.

Det betyder alltså att varken Brooklyn, 25, Romeo, 21, Cruz, 19, eller Harper, 12, kommer att närvara på föräldrarnas stora dag.

Annons

Familjen Beckham är väldigt tighta och det är inte sällan vi ser hela gänget samlat – men nu verkar det alltså som att de splittras!

”Vill att David prioriterar henne”

Posh är dock orolig över att hon och maken har olika tankar kring hur de ska fira sin bröllopsdag. Sångerskan misstänker att hennes man planerar en stor överraskningsfest med en lång gästlista vilket är det sista hon vill just nu.

– Hon är orolig att han inte lyssnar på henne, fortsätter källan.

Tre av deras fyra barn har flyttat hemifrån och Victoria har precis fyllt 50 år. De här stora händelserna har fått Spice Girls-stjärnan att omvärdera sitt liv – och sitt äktenskap. Hon upplever att de lever alldeles för separata liv för tillfället.

– Tidigare har det inte funnits tid för dem att bara vara med varandra. Nu vill hon att David prioriterar henne!

FOTO:

Annons