Victoria Beckhams ilska mot tv-stjärnan – tvingades väga sig i direktsändning

Victoria Beckhams ilska mot tv-stjärnan – tvingades väga sig i direktsändning

Victoria Beckham berättar om medias besatthet kring hennes vikt och hur hon blev uthängd av Chris Evans under en live-show på 90-talet.
”Han fick mig att ställa mig på vågen”, skriver Victoria.

Victoria Beckham och David Beckham – parets kärlekshistoria
1:39

Efter reklamen: Victoria Beckham och David Beckham – parets kärlekshistoria

(1:39)

Slå på ljud

Spice girls-medlemmen Victoria Beckham, 48, även känd för sitt äktenskap med David Beckham, 47, har varit på löpsedlarna sedan tidigt 90-tal.

Hollywoodkändisens äktenskap med fotbollsstjärnan David Beckham har nog inte undgått någon. Paret träffades för många år sedan och har varit gifta i 23 år. De bor tillsammans i en lyxig lägenhet i Miami på hela 960 kvadratmeter. Tillsammans har de barnen Brooklyn, 23, Romeo, 19, Cruz, 17, och Harper, 10.

Medias besatthet kring Victoria Beckham

Men kändisskapet har inte alltid varit lätt. Victoria berättar i en kommande intervju med Vouge Australia om medias besatthet kring hennes kropp.

Löpsedlarna älskade att skriva om hennes figur och fansen ställde frågor om hennes vikt efter hennes graviditet.

Är din vikt tillbaka till det normala?”, frågade fansen ivrigt.

Victoria svarade då att hon inte alls hade varit på gymmet.

Men det slutar inte där, vikthetsen fortsatte.

I ett avsnitt av TFI Friday år 1999 tvingades Victoria ställa sig på vågen för att kolla sin vikt bara två månader efter att hon hade fött sitt första barn Brooklyn.

"Många tjejer vill veta, eftersom du ser fantastisk ut igen, hur kom du tillbaka till din form efter födseln?”, sa de till henne då.

Hängdes ut av Chris Evans: ”Fick mig att ställa mig på vågen”

I en intervju med Vouge Australia berättar Victoria också om när hon hängdes ut i en live-show med Chris Evans.

Hon gästade nämligen hans show Don't forget your toothbrush när han frågade om hon gått tillbaka till sin tidigare vikt efter graviditeten. När hon sa ja bad han om att få dubbelkolla det, och bad därefter henne att ställa sig på vågen. När hon sedan stod på vågen, tydligt obekväm, läste han upp siffrorna för publiken och alla tv-tittarna.

"Jag var med i ett TV-program med Chris Evans för många år sedan och jag hade precis haft Brooklyn och gått ner mycket i vikt efter det. Det hände min mamma efter hennes graviditeter. Det betyder inte att du har en ätstörning. Och han fick mig att stå på vågen för att vägas. Kan du tänka dig att göra det nuförtiden?”, säger Victoria om händelsen.

FOTO: Laurent VU/SIPA/Shutterstock / David Long

FRÅN FÖRSTASIDAN