Victoria Beckhams oväntade bild på David Beckham

DAVID BECKHAM, VICTORIA BECKHAM

Victoria och David Beckham är ett av världens mest kända par och än idag sprudlar kärleken mellan dem.
Nu visar Victoria upp en ny bild på maken – som väcker starka reaktioner.

David Beckham, 46, och Victoria Beckham, 47, har varit gifta ända sedan år 1999. Tillsammans har de sönerna Brooklyn, 22, Romeo, 19, och Cruz, 16 och dottern Harper, 10.

Nu för tiden bor familjen mestadels i Cotswolds, utanför Oxford. Normalt sett pendlar de även med jämna mellanrum till Miami, men under coronapandemin har det blivit mindre och mindre flygningar. Faktum är att de tidigare fått kritik för att flyga kommersiellt mitt under en pågående pandemi.

I höstas blev Victoria och David smittade av coronaviruset och under insjuknandet höll de sig inte i karantän, vilket ledde till att deras chaufförer och livvakter också blev smittade.

Sedan dess har kändisparet alltså spenderat största delen av tiden hemma på herrgården i Cotswolds, där har de allt de kan tänka sig behöva. Bland annat har de en fotbollsplan och en pool på tomten.

NYKÄR Mamman blev förlamad – lämnades av maken

Dramatiska polisinsatsen i Italien

Under sommaren har familjen däremot njutit av den europeiska sommaren och befunnit sig i Italien. Men mitt under det härliga yacht-livet hamnade familjen i trubbel. När de låg förtöjd med sin lyxkryssare utanför Amalfikusten dök nämligen en polisbåt upp.

Enligt ett ögonvittne som tidningen, The Sun, talat med var anledningen till polisens insats att sonen Cruz och dottern Harper åkt vattenskoter.

– Barnen är ganska unga. För att åka vattenskoter i Italien måste du vara minst 18 år, sa personen.

Poliserna som ryckte in verkade dock vara riktiga fotbollsfans för det hela slutade tack och lov lyckligt. Faktum är att det hela slutade med att poliserna ville ta en selfie med David.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Victorias oväntade bild på David

Victoria Beckham delar gärna med sig av familjens vardag på sin Instagram. För en tid sedan la hon upp en bild på David och dottern Harper som väckte starka reaktioner. Och nu har hon valt att lägga upp en minst sagt vågad bild på David.

”Glad söndag, varsågoda!”, skriver hon till en bild på David som visar halva rumpan.

Och i kommentarsfältet kryllar det av tacksamma och glada personer.

”Det här är den bästa gesten jag någonsin bevittnat.”, skriver en följare.

”Glad söndag till er med! Tack för att ni delar med er.”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: John Lundviks chock under inspelningen av Sveriges mästerkock VIP

LÄS OCKSÅ: FAMILJ Stefan Odelberg visar upp okända bonussonen

FOTO: TT, INSTAGRAM

SENASTE NYTT!