TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Därför pratar hela världen om Victoria Beckham – efter nakenchocken

02 maj, 2022 
Lovisa Ström
Victoria Beckham
Victoria Beckham har varit i rampljuset i många år.
Nu väcker hon starka reaktioner efter nya bilden.
”Den här bilden är så olämplig”, skriver bland annat en upprörd person.
Annons
Här fångas världsstjärnan på film under vilda festkvällenBrand logo
Här fångas världsstjärnan på film under vilda festkvällen

Ingen har nog missat vem Victoria Beckham är - oavsett om man känner till henne som Spice girls-medlemmen Posh, som en ambitiös entreprenör eller helt enkelt fru till fotbollsspelaren David Beckham så är det många generationer som har koll på den berömda stjärnan.

Victoria och David träffades för många år sedan och har idag varit gifta i hela 23 år. Idag bor de i en 960 kvadratmeter stor lyxlägenhet i Miami och har tillsammans barnen Brooklyn, Harper, Romeo och Cruz. Och det är mycket som händer i deras liv.

Under sommaren 2020 friade bland annat sonen Brooklyn till sin flickvän Nicola Peltz och tidigare år var det äntligen dags för bröllop.

Brooklyn Beckham och Nicola Peltz bröllop – så mycket kostade det

Brooklyn och Nicola har varit ett par i flera år och har inte varit blyga med att visa upp sin kärlek på sociala medier. På deras respektive konton kan man nämligen ta del av både bilder och videos från deras glamorösa vardag ihop.

Nicola är dotter till miljardären Nelson Peltz och ja, att Brooklyn också kommer från en familj med en förmögenhet är ju inte direkt en hemlighet. Det var kanske inte därför så oväntat att kändisbarnens bröllop var allt annat än oglamoröst.

Annons

De nyblivna makarna la nämligen hela 37 miljoner på sitt bröllop, och på gästlistan fanns namn som Gigi Hadid, Serena Williams och Gordon Ramsey.

Därför pratar hela världen om bilderna på Victoria Beckham

Brooklyn och Nicolas bröllop har varit en stor snackis sedan det ägde rum, men nu har även Victoria skapat starka reaktioner. Detta efter att hon promotade sitt egna klädmärke på Instagram.

Under en bild på en rumpa skrev hon nämligen:

”Introducerar Victoria Beckham body. Upptäck den nya permanenta kollektionen av nyckelplagg.”

Men i kommentarsfältet lägger inte följarna fokus på själva plagget, utan det är rumpan de reagerar på.

Många menar nämligen på att hon bidrar till ett orealistiskt skönhetsideal och att en stor del av hennes målgrupp inte alls har en sådan rumpa.

”Jag har alltid varit ett fan men det här är vanhedrande. Hur många kvinnor har faktiskt en rumpa som den här? Du sänder ut fel budskap Victoria”, skriver bland annat en besviken följare under bilden.

Och det är många som håller med.

”Jag gissar att den här modellen inte är äldre än 25 år. Kan inte relatera”, skriver en annan.

”Den här bilden är så olämplig på så många sätt”, skriver en tredje.

Men nu spräcker Victoria hål på alla spekulationer. I en story på Instagram avslöjar hon nämligen att rumpan visst är hennes.

”Ja, det här är min rumpa!”, skriver hon intill bilden.

Hon har däremot inte svarat på kritiken kring att hon bidrar till osunda skönhetsideal.

FOTO: TT

Annons