LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Victoria Beckham döljer plastikingreppen för dottern Harper, 12

06 feb, 2024 
Erika Svensson
Ett och annat plastikingrepp har det blivit för Victoria Beckham genom åren, men det vill hon helst inte att omvärlden ska veta om – särskilt inte 12-åriga dottern Harper!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

”Vad äter du när...": Hemma hos Victoria SilvstedtBrand logo
”Vad äter du när...": Hemma hos Victoria Silvstedt

När Victoria Beckham, 49, dök upp bredvid maken David Beckham på premiären av hans Netflix-dokumentär i höstas började det genast snackas om hennes fylliga plut.

”Hennes läppjobb ser förfärligt ut. Varför gör kvinnor så här mot sig själva?”, frågade sig en person på plattformen X (tidigare Twitter).

”Jag älskar Victoria Beckham men det hon har gjort med sina läppar är en skam”, skrev en annan.

Rykten har också gjort gällande att Victoria har gjort om sin näsa men det förnekar hon bestämt.

– Jag har aldrig gjort om min näsa. Jag har bara alltid varit ett fan av att få näsan att se längre och finare ut med hjälp av smink, säger hon i en TikTok-video.

Victoria Beckham förnekar att hon opererat näsan.FOTO: Arkiv

Ett tecken på osäkerhet: ”Rör inte dina bröst”

Något hon däremot erkänner är att hon gjorde sina bröst större i slutet av 90- och mitten av 00-talet. I ett brev skrivet till sitt yngre jag i tidningen Vogue skrev Victoria 2017 att hon ångrat ingreppet.

Annons

– Rör inte dina bröst. Alla år av att förneka det – dumt. Ett tecken på osäkerhet. Hylla det du har!

Även om hon erkände operationen för hela världen finns det en person som hon fortfarande håller kroppsförändringarna hemlig för: dottern Harper, 12.

Flickan är känd för att kopiera mycket mamma gör, särskilt Posh lyxiga garderob, och föräldrarna Beckham vill inte att Harper ska bli inspirerad till att vilja lägga sig under kniven själv när hon blir äldre.

– Om jag ska vara ärlig så önskar jag att jag aldrig hade gjort om brösten. Det var en period i mitt liv och jag tror att jag kan dela min erfarenhet med henne – men vi är inte där än, säger Beckham till Allure magazine och berättar att hon försöker uppmuntra dottern att vara glad för det hon har.

– Igår sa Harper: ”Jag har en glugg mellan tänderna, och en leverfläck här”. Då svarade jag: ”Cindy Crawford ombads ta bort sin leverfläck men det är den som gör Cindy till Cindy Crawford”.

David Beckham och Victoria Beckham.FOTO: IMAGO/David Leah

FOTO: TT / INSTAGRAM

Annons