ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift

Skräcken efter Victoria Beckhams plastikingrepp: ”Inte röra ansiktet”

25 okt, 2023 
Erika Svensson
Folk har reagerat starkt efter Victoria Beckhams framträdande i nya Netflixserien Beckham.
Nu kritiseras Spice Girls-stjärnan för sitt nya utseende.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här anländer Demi Moore på röda mattanBrand logo
Här anländer Demi Moore på röda mattan

Victoria Beckham, 49, har genom åren uppmärksammats för sina udda smaldieter, som att endast knapra piller eller att äta två matskedar äppelcidervinäger till frukost. Idag erkänner stjärnan att hon i princip lever på ångade grönsaker och fisk.

”Posh Spice” misstänks också ha tagit viss hjälp på traven genom att lägga sig under kniven, och i premiären av Netflix nya dokumentärserie om hennes man David Beckham, 48, reagerade många åskådare på Victorias förändrade utseende...

Starka reaktionerna om Victorias utseende: ”Förfärligt”

Victoria har varit öppen med att hon under 00-talet förstorade sina bröst, ett ingrepp hon senare ångrade. Men det är inte det enda som har blivit större.

– Hennes läppjobb ser förfärligt ut. Varför gör kvinnor så här mot sig själva? frågar sig en person på plattformen X (tidigare Twitter).

Annons

Vissa går sa långt att de hävdar att modeikonen har gjort om mer än bara munnen och att hon inte längre kan röra resten av ansiktet!

– Hon skrämmer mig. Hon rör bara ögonlocken och läpparna när hon pratar, det är onaturligt och störande.

”Victoria blir osäker av att David är så hyllad för sitt utseende”

Att vara gift med en av världens mest eftertraktade män gör också sitt. Även om David försöker stötta Victoria och övertala henne att inte gå för långt med sina ingrepp och skönhetsbehandlingar så talar han ibland för döva öron.

– Victoria blir osäker av att David är så hyllad för sitt utseende och när han är sitt snyggaste jag känner hon att hon måste hålla samma nivå, säger en källa i Closer magazine.

FOTO: TT

Annons