LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nu avslöjar David Beckhams älskarinna sanningen: ”Han gillade inte att…”

23 okt, 2023 
DAVID BECKHAM, VICTORIA BECKHAM
David Beckham och Victoria Beckham har varit ett par i över 20 år, men det har inte alltid varit lätt.
2004 cirkulerade ett rykte om att David hade en affär med sin assistent Rebecca Loos.
Nu ger hon svar på tal efter Davids nya uttalande om affären.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Victoria Beckham och David Beckham – parets kärlekshistoriaBrand logo
Victoria Beckham och David Beckham – parets kärlekshistoria

David Beckham, 48, är högaktuell i nya realityserien Beckham på Netflix. I serien får vi följa honom och hustrun Victoria Beckham, 49. Paret träffades när Victoria var berömd som "Posh Spice" i Spice girls och det var även vid den tidpunkten som Davids fotbollskarriär började ta fart på riktigt.

Kärlekssagan började med att David såg Victoria på tv och så sa han "henne ska jag ha". Sagt och gjort och år 1999 gifte sig paret. Resten är historia och de har fyra barn ihop.

Rebeccas svar på tal – efter Beckhams nya uttalande

Men det har inte alltid varit en dans på rosor för paret. År 2004 hade Beckham en assistent, Rebecca Loos, 46, som hävdade att hon hade en fyra månader lång affär med David under tiden hon var hans assistent. Beckham förnekade anklagelserna men tidningarna fortsatte ändå att spekulera.

Annons

I den nya serien på Netflix berättar David att han mådde illa varje dag av de "fruktansvärda tidningsartiklarna" om hans påstådda affär med Rebecca Loos.

Nu väljer Rebecca att ge svar på tal.

– Det är bara ”stackars mig”. Han behöver ta ansvar, säger hon till Daily Mail.

Nu avslöjar David Beckhams älskarinna sanningen: ”Han gillade inte att…”

I tv-serien berättar David Beckham om den perioden och att det var så tungt att se Victoria så sårad och ledsen under tiden som ryktet cirkulerade. Nu menar Rebecca att David skyller ifrån sig.

– Han framställer sig själv som ett offer och försöker få mig att se ut som en lögnare, som att jag hittade på alltihop. Indirekt antyder han att det är jag som är skyldig till Victorias lidande, säger Rebecca till Daily mail och fortsätter:

– Det var den värsta biten för mig, att han inte gillade att se sin fru sårad. Det störde mig eftersom det var han som orsakade smärtan.

Rebecca menar att hon hade haft mer förståelse för Beckham om han hade sagt att det var en jobbig tid för alla, inte bara för Victoria.

– Men han försöker få det att se ut som att allt var mitt fel och att han inte hade något med det att göra, säger Rebecca.

FOTO: NIPI / BACKGRID UK / TT, R.Stonehouse, NIPI / BACKGRID UK / TT

Annons