Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Vännen avslöjar: Khloé Kardashian har gjort slut med Tristan

18 feb, 2019 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Khloé Kardashian har gjort slut med Tristan Thompson, menar en av hennes vänner.
För tio månader sedan kom det fram att Kholé Kardashians pojkvän Tristan Thompson varit otrogen mot henne. Khloé förlät Tristan, men nu har hon fått nog och gjort slut – en gång för alla.
Annons

Tio månader har gått sedan det kom fram att Khloé Kardashians, 34, pojkvän Tristan Thompson, 28, varit otrogen mot henne vid flera tillfällen. Det chockerande beskedet kom bara några dagar innan Khloés och Tristans dotter, True, föddes.

Khloé och Tristan började dejta 2016 och otroheten ska ha pågått under lång tid. Vid några tillfällen har också Tristans affärer fastnat på film.  I en av filmerna kramar och kysser Tristan en okänd kvinna, samtidigt som ytterligare en kvinna drar ner hans huvud mot sina bröst. Samma kvinna smeker också ena handen över hans kön. I en annan video syns Tristan gå in på ett hotell med en kvinna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Trots detta valde Khloé Kardashian då att förlåta Tristan Thompson och paret fortsatte sin relation.

Nu verkar det som att att Khloé gjort slut med Tristan. En källa med insyn i familjen Kardashian har berättat för Radar Online att förhållandet är slut.

Annons

– De är klara med varandra, för gott, säger källan och fortsätter:

– Khloé började se vad alla andra sett i månader; att han inte förtjänar henne.

Otrogen igen?

Khloé Kardashian ska ha misstänkt att Tristan Thompson skulle ha varit otrogen mot henne igen och till slut fick hon nog och satte ner foten – en gång för alla.

– Khloé misstänkte att han var otrogen mot henne under julen, och det var när hon sedan bestämde sig för att stanna i Los Angeles med True. Hennes första prioritet är True, säger källan.

Under alla hjärtans dag i förra veckan ska Kholés familj ha stöttat henne och överöst henne med presenter. Enligt källan är de alla lättade att Khloé valt att avsluta relationen med Tristan.

– Hon är ute ur dimman och skyller inte längre på gravidhormoner. Hon ser situationen för vad den är, säger källan till Radar Online.

FOTO: TT

Annons